fbpx

header

Top lokacije za kupovinu ploča u Beogradu

Yugovinyl

 

Yugovinyl prodavnica nudi više od 20.000 gramofonskih ploča, što singl, što LP, a vrši se i otkup istih. Možda i najveći izbor vinila možete pronaći upravo na ovoj lokaciji u Beogradu. Postoji i web šop preko kog možete pazariti sve od domaćih pa do stranih izdanja, kao i razne raritete.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yugovinyl record store (@yugovinyl)

Prodavnica se nalazi u Cetinjskoj 15. Radno vreme je od 11 do 12 svakog dana osim petka i subote kada se radi od 11 do 1 sat.

 

Mascom Store

 

Mascom je grupa kompanija koje se bave muzičkim izdavaštvom, prodajom muzičkih izdanja i knjiga, kao i zastupništvom autorskih i interpretatorskih prava. Mascom čine četiri kompanije: Mascom Records, Tin Drum Music, Mascom Digital Services i MascomStore.

 

MascomStore je specijalizovana prodavnica muzičkih izdanja na vinilu i CD-u. U njihovim prodavnicama pronaći ćete pozamašan izbor aktuelnih, ekskluzivnih, raritetnih i posebno opremljenih muzičkih izdanja stranih izdavača.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mascom (@mascom_records)

U okviru kompanije postoji i „Mascom klub“ program lojalnosti koji svojim članovima nudi razne pogodnosti tokom kupovine.

 

Prodavnice se nalaze na više lokacija: Čumićevo Sokače, lokal 38., TC Delta City i Ušće – prizemlje, TC Galerija – prvi sprat.

 

Radno vreme u Čumićevom sokačetu – ponedeljak – petak od 11.30h do 19.30h, dok nedeljom ne rade, a u tržnim centrima se radi od 10 do 22 časova svakog dana. Trenutno na svom sajtu imaju popust na jazz muziku, kao i ploče koje se mogu kupiti po trajno sniženim cenama.

 

Leila Records

 

Jedinstveni vinil šop, art space i bar nalaze se u samom srcu Beograda, tačnije na adresi Gospodar Jevremova 6.

 

Leila je pravo mesto za sve ljubitelje i kolekcionare muzike. U svojoj kolekciji imaju istančan izbor ploča, polovnih i novih, u kojoj se nalazi preko 12.000 naslova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ЛЕИЛА Records (@leilarecords)

Ako tražite nešto specifično, onda je Leila pravo mesto jer osim klasničnih žanrova, mogu se kupiti i naslovi koje ne možete bilo gde naći.

 

Radno vreme: ponedeljak – petak od 8 do 00, petak/subota od 8 do 01, a nedeljom od 10 do 00 časova.

 

Dallas

 

Dallas prodavnica postoji još od 2003. godine i od tada nude strane i domaće ploče. Pored toga, u ponudi imaju diskove, majice, filmove, ali i stripove i knjige.

 

Pored prodaje muzičkih izdanja bave se i organizacijom koncerata. Dallas Records osnovan je 1987. godine.

 

Prodavnica se nalaze u ulici Knez Danilova 58, a radno vreme je – ponedeljak – petak od 10 do 21 čas i subotom od 10 do 18, dok nedeljom ne rade.

 

Anti shop

 

Anti shop je prostor koji se nalazi u Cetinjskoj ulici, broj 15. Ako ste ljubitelj vinila, Anti shop nudi veliki izbor domaćih i stranih izvođača. Postoji i onlajn prodavnica antishop.rs u kojoj se nalazi veliki izbor originalnih stranih i domaćih CD, DVD i LP izdanja, ali i knjiga i agendi. Kako u prodavnici, tako i u njihovom onlajn šopu postoje rednovni popusti, samo je bitno da ispratite koja su sniženja aktuelna.

 

Prostran i fleksibilan kutak Anti Shopa pogodan je za organizaciju najrazličitijih vrsta događaja. Ideja iza projekta je takva da žele da se gosti i posetioci osećaju kao kod kuće.

 

Radno vreme šopa je od ponedeljka do nedelje: 11.00 – 21.00 časova, a Vinyl bara: ponedeljak – četvrtak i nedelja: 12.00 – 22.00, petak – subota: 12.00 – 01.00.

 

Metropolis music

 

Metropolis Music Company je muzička izdavačka kuća, osnovana 1994. godine sa sedištem u Beogradu. Takođe je i ekskluzivni zastupnik jedne od najvećih svetskih izdavačkih kuća, Universal Music za Srbiju.

 

Prodavnica muzike i kafe restoran, smešten je u samom centru Beograda, u Makedonskoj 21 i predstavlja mini kulturni centar specifičnog ambijenta i muzike što se rezultira pozitivnom atmosferom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metropolis Music (@metropolis_music)

Prodavnica nudi širok dijapazon domaćih i stranih muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, a mogu se kupiti i gramofoni. Poznati su i po svojim vinil DJ događajima gde ploče puštaju poznate ličnosti iz sveta kulture i vinil kolekcionari.

 

Radno vreme prodavnice od ponedeljka do četvrtka i nedelja: 09-00 sati, petak i subota od 09-01.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište