fbpx

header

Španska vina u srcu grada: tematske radionice i degustacije ukusa

Španska vina

Manifestacija Španska vina u srcu grada održava se i ove godine u okviru festivala Belgrade Wine Week, koji će trajati od 20. do 25. septembra.

 

Centralni deo ovogodišnje španske vinske nedelje biće raznovrsne tematske radionice i degustacije inspirisane španskim vinima, mini salon – „Revija španskih ukusa“.

 

Sva kulturna dešavanja u gradu narednih dana

 

Kao i do sada vina izabranih španskih vinarija naći će se na specijalnim popustima u gradskim vinotekama, prodavnicama pića, itd.

 

Ova višednevna promocija vina Španije kreirana je sa željom da se publici približe raznolikost i bogatstvo španskog vinarstva i gastronomije.

 

Vina

Foto: Pixabay

 

IV Belgrade Wine Week 

 

Publiku očekuju brojni umetničko-vinski događaji, vinske žurke, degustacije, radionice, popusti za kupovinu vina u vinotekama i restoranima.

 

Prema najavama organizatora iz udruženja Vinokultura ovogodišnje izdanje festivala obeležiće veliki broj vinskih radionica, neformalnih vinskih druženja u umetničkom okruženju, a za razliku od prethodnih godina, očekuje se veći broj tematskih wine & dine događaja.

 

Osnovna ideja festivala je da se publici približe najzanimljiviji segmenti vinske kulture i njene raznolikosti. Pored toga, ovogodišnji Belgrade Wine Week biće posvećen i promociji lokalnih vina i vinarija.

 

Pored  manifestacije Španska vina u srcu grada, a završni događaj, Wine Platz Fest, ujedno i finale ovogodišnjeg Belgrade Wine Week-a, održaće se u subotu 24. septembra od 18 do 24 h u Dorćol Platz-u. Organizatori ovog događaja pripremaju atraktivan vinski program, kao i mnoga druga iznenađenja.

 

Kompletan program festivala Belgrade Wine Week biće objavljen 16. septembra na stranici www.belgradewineweek.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište