fbpx

header

Slikarska radionica: Tema Venecija, putovanje uz muziku i dobro vino

U kafe baru “4 Dunje“ (Kneginje Ljubice,16) 26. juna, sa početkom u 17 časova, održaće se slikarska radionica Venecija, za sve one koji imaju želju da nauče da slikaju. Turistički vodič Žile, i kreativni Paint & Wine tim vas pozivaju u nastavak ture po Evropi.

 

Slikarska radionica vas ovog puta vodi u Italija, u gradu na Jadranu, gde nas na jednom od čuvenih venecijanskih kanala čeka čamac rezervisan samo za slikanje.

 

Obilazak Venecije trajaće tri sata, može se desiti da pirka vetrić tu gde budete plovili čamcem između kuća i zgrada, pa ponesite neki lagani džemperić.

 

Organizatori su sigurni da će svima ostati u srcu ovo slikarsko putovanje uz neku lepu muziku i dobro vino. Za slikarsku radionicu nije vam potrebno nikakvo prethodno iskustvo, čak je u samim počecima to i olakšavajuća okolnost.

 

Uspeh retko kada isotane u stvaranju remek-dela, jer vas kroz radionicu, dobro uhodan ti, vodi korak po korak, kroz čitav proces slikanja.

 

 

Materijal za slikanje je obezbeđen, a svoju sliku na kraju večeri nosite kući. Cena ulaznice je 2400 dinara, a svaku treću radionicu na vaše ime dobijate na poklon od strane organizatora.

 

Dobro je znati da društvo od 3 osobe plaća samo dve karte, a uz svaku kupljenu ulaznicu, organizatori će vam pokloniti dva vaučera za vino ili neko drugo piće po želji.

 

Rezervacija je obavezna i možeš je obezbediti na broj telefona: 064-2424-714. Sva pitanja i nedoumice, kao i prijave, možete slati putem mejla: paintandwinebeograd@gmail.com

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište