fbpx

header

Slikajte „Poljubac“ po uzoru na Klimta

poljubac-umetnicki-dan-kafe-reziser-2022-min

Kafe Režiser na Adi Ciganliji organizuje umetnički dan gde će se slikati „Poljubac“. U pitanju je poznata slika umetnika Gustava Klimta, koja će poslužiti kao inspiracija.

 

– Slikamo pod otvorenim nebom i u čistom zelenilu u dvorištu kafića. Odličan provod je time zagarantovan, uz cvrkut ptica, dobro vince ili drugo piće po želji. Naravno, o relaksaciji da i ne govorimo, možete samo pretpostaviti – kažu iz kafea Režiser.

 

Sav materijal je obezbeđen, a organizovana je i pomoć pri crtanju.

 

Rezervišite nedelju, 12. jun od 12 časova u kafeu Režiser Adi Ciganliji. Nalazi se na 8. stanici vozića, na novobeogradskoj strani jezera Ada. Pristup kolima nije moguć, ali je zato to dobar razlog za šetnju do kafića.

 

Cena ulaznice za „Poljubac“ je 2.400 dinara, a svaka treća radionica na isto ime je pokon. Društvance od 3 osobe plaća samo dve karte. Uz svaku kupljenu ulaznicu poklon su i dva vaučera za piće po želji.

 

Rezervacija je obavezna, a može se obezbediti na 064-2424-714.

 

Napomena: Karte od promocije „tročlano društvo“ ne mogu biti iskorišćene kao dve karte validne za promociju „2+1“. Uz poklon slikarsku radionicu ne dolazi vaučer za piće.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište