fbpx

header

Škola gonga u Beograda: Prijavite se!

2. i 3. aprila održače se “Škola Gonga” u hotelu “Tulip In”, u ulici Palmira Toljatija 9, u kojoj ćete naučiti da svirate instrument koji spada u grupu perkusija i vodi poreklo iz jugoistočne Azije.

 

Konkurs za najbolju tehnološku inovaciju: Nagrada milion dinara

 

Instrument je u obliku ravnog, kružnog metalnog diska ili tanjira, koji se udara maljicom. Gong svoje korene vodi još iz Bronzanog doba, oko 3.500 godina pre nove ere.

 

Svako u grupi “Škole gonga” imaće svoj instrument za obuku, ukupno 20 gongova, a ono što je bitno je da za sviranje ovog instrumenta nije neophodno prethodno muzičko znanje.

 

Savladavanjem osnovnih tehnika sviranja posetioci će moći pre svega da nauče da sviraju za sebe i otkriju novi put duhovnog razvoja.

 

 

Ovom prilikom naučićete pravilan pristup Gongu, imaćete priliku da učite i vežbate osnovne tehnike na Gongovima različitih tradicija, s posebnim naglaskom na Paiste planetarne i tradicionalne kineske Gongove vrhunskog kvaliteta.

 

Gong Centar Prema Vama je jedinstven u našem regionu po svojoj kolekciji koja trenutno sadrži 25 Gongova – Paiste planetarne Gongove, Wind, Chau, Bao, nepalski Gong, najbolje i najcenjenije u celom svetu…

 

Maksimalan broj učesnika je 20, zbog toga ne gubite dragoceno vreme, već se prijavite na broj telefona 064 316 6654, ili na e-mail danicacvetkovic7@gmail.com.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište