fbpx

header

Sedmi novogodišnji Mrnjau fest

Iako se kao mnogi svetski gradovi ne možemo pohvaliti ket-kafeima, Beograd ima festival posećen mačkama i onima koji ih voli, a održava se sedmi put po redu u hotelu „Jugoslavija“ 22. i 23. januara.

 

Društvo Le Petit tradiocionalno organizuje novogodišnji „Mrnjau fest“, a pored takmičenja mačaka koji će se održati oba dana, predviđeni su programi za decu, ali i ono najlepše – udomljavanje mačaka.

 

Takmičenje će se održati po World Cat Federation pravilima, a u nadmetanju za najlepšu mačku očekuju se kandidati iz Srbije i mnogih evropskih zemalja. Biće zastupljene sve popularne rase: bengalke, birmanke, britanke, mejn kunovi, persijanke, ruske plave, sibirke ali i rase koje se ređe viđaju: abisinke, mančkin, norveške šumske, orijentalke, sfinksovi i druge. Najlepše od najlepših maca će proglasiti sudije iz Poljske, Nemačke, Rumunije, Mađarske i Srbije, navodi se u saopštenju kluba LE PETit..

 

Kao što je ranije navedeno, posetioci „Mrnjau festivala“ biće u prilici da kući povedu novog, predivnog člana porodice, a važno je reći da su sve mačke prethodno prošle veterinarski pregled, razigrane su i socijalizovane.

 

Posetioci “Mrnjau Festa” će imati priliku da svoje mačje blago obraduju nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama.

 

Takmičenje mačaka je od 10-18h. Udomljavanje zdravih i lepih maca je od 11-17h. Ulaznica je 300 dinara za ceo dan. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište