fbpx

header

Sedmi bazar Malih proizvođača hrane: Kupite domaće!

U moru hrane prepune aditiva i konzervanasa koje možemo naći po hipermarketima, nimalo dobre po naše zdravlje, sigurno ste se zapitali gde da nabavite namirnice koje su gajene ljudskom rukom i dobre za nas? Za vas postoji rešenje.

 

Mesta gde se pravi najbolja čokolada u gradu

 

Mali proizvođači i restoran „Azbuka” organizuju sedmi po redu Bazar malih proizvođača hrane koji će biti održan 13. marta (nedelja), u periodu od 12 do 17 časova, u ulici Kralja Milana 2 na Terazijama.

 

 

Mali proizvođači su platforma koja prikuplja informacije o gazdinstvima, farmama, zadrugama i omogućava kupcima da svoje utiske prenesu i drugima, i tako prošire “dobru reč”. Ne manjka želje da za sve pronađu „proverenog čoveka sa sela“, preko koga ćete moći da dođete do svojih zdravih namirnica.

 

To su uglavnom porodice koje zajedničkim snagama, od najstarijih do najmlađih članova, svoje vreme provode u zemljoradnji, gajenju životinja, kao i obradi dobijenih namirnica u gotove proizvode. Oni ulažu mnogo energije, napora, ljubavi i borbe da bi bili konkurentni i da bi dostavili plodove svog rada nama, krajnjim korisnicima.

 

Poslastičarnice u Beogradu: top 5 “modernih” favorita

 

Kao i svima na tržištu, malim proizvođačima potrebna je podrška, tako što ćete kupiti njihove proizvode, isprobati ih, i ako ste u njima uživali – javno ih pohvaliti i na taj način preporučiti ostalima.

 

Na Bazaru malih proizvođača kupite kvalitetne domaće proizvode, upoznajte se sa svojim omiljenim proizvođačima i timom koji stoji iza grupe Mali proizvođači hrane u Srbiji!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište