fbpx

header

Sajam turizma i vina u martu u Beogradu

Sajam-turizma-2022

Međunarodni sajam turizma prethodno je planiran za februar, ali je odložen za mart zbog epidemiološke situacije. Isto važi i za Sajam vina „Beowine“ i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme.

 

19. Beogradski festival igre priča vokabularom pokreta

 

Potreba ljudi da se sastaju veća je nego ikada, a pozitivna klima sve je jača i u domenu želje za putovanjima. U trenutku najvećeg rasta i ekspanzije svih vidova turizma u Srbiji, a posle jednog od najuspešnijih izdanja Sajma turizma iz 2020. godine, dogodila se svetska zdravstvena kriza. Pogodila je najviše turističku privredu. Ipak, turizam je pokazao svoju održivost i pronašao model i mere u kojima će turisti moći i dalje da putuju.

 

Beogradski sajam je odlučio da udruženim snagama svih relevantnih turističkih faktora organizuje Međunarodni sajam turizma IFT i sve prateće sajmove.

 

Stevan Daničić: “Ja sam najgori pisac”

 

Sajam turizma biće usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

 

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori. Sajam turizma kreiraće ambijent u kome će se spojiti ponuda i potražnja dok se fokusiraju na poslovne kontakte iz zemlje, regiona.

 

Sajam-turizma-2022

 

U već aktuelnoj promociji srpskog turizma u svetu, Beogradski sajam turizma nastaviće da, uz još dve srodne manifestacije koje će se istovremeno odvijati prezentuje ekskluzivne sajamske ponude za putovanja i odmor, najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte, gastronomske specijalitete ovog podneblja i degustaciju najboljih vina i rakija.

 

Sajam je, sa dugom tradicijom, regionalnim ugledom i poverenjem učesnika i posetilaca, jedna od najuspešnijih manifestacija Beogradskog sajma i zaštitni znak grada Beograda.

 

43. Međunarodni sajam turizma održaće se od 24. do 27. marta, kao i 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HOREKA-OPREMA. 12. Međunarodni sajam vina BEOWINE je zakazan za termin od 18. do 19. marta. Lokacija sve tri manifestacije je Beogradski sajam.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište