fbpx

header

Sajam knjiga u Кombank dvorani od 7. do 10. aprila

beogradski sajam knjiga

Udruženje građana „Putujuća izložba rukotvorina“ u saradnji sa Кombank dvoranom organizuje “Sajam knjiga u dvorani” u holu Кombank dvorane, od četvrtka 7. aprila do nedelje, 10. aprila od 10 do 21 sat.

 

Milena Marković o romanu „Deca“: Znala sam da sam uradila nešto dobro

 

Кombank dvorana, nekadašnji Dom sindikata, svake godine je ugošćavao izdavače na zimskom i uskršnjem sajmu knjiga, koji su zaista bili tradicionalni omaž domaćim izdavačima i prava poslastica istinskim knjigoljubcima.

 

„Dobre tradicije treba održavati i podržavati, te su vrata dvorane ponovo otvorena za naše izdavače i ljubitelje pisane reči“, ističu u saopštenju.

 

Knjiga

Knjiga

 

Na sajmu će se okupiti predstavnici malih izdavačkih kuća, jer su upravo neki od najvećih bisera domaće, pa i svetske književnosti do publike stigli upravo preko malih izdavača. Publici će se predstaviti:

 

Leo commerce, Miroslav, Lom, Makondo, Esotheria, Žir, Bedem, Sumatra, Кomshe i drugi. Na ovom sajmu će biti mesta i za ilustratore i promocije izdanja. U petak, 08. aprila u 14 časova, zakazana je promocija sabranih dela Stevana Daničića, izdavačke kuće Miroslav. U subotu, 09. aprila, publici će se od 12 – 14 časova predstaviti Žir izdavaštvo sa knjigom „Orkški kuvar“ Ranka Trifkovića i horor edicijom, a od 17 – 19 časova izdavač Bedem predstavlja knjigu „Jezava“ Mladena Milosavljevića i roman „Priče lopova poštenjačine“ Sanje Savić Milosavljević.

 

Organizatori pozivaju sve da dolaskom na Sajam knjiga podrže male izdavačke kuće “i kroz slova, pasuse i stranice, barem na trenutak ‘zbrišete’ od realnosti”.

 

Ulaz slobodan za sve posetioce.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište