fbpx

header

Sajam knjiga u Кombank dvorani od 7. do 10. aprila

noć-knjige-laguna-delfi-2022

Udruženje građana „Putujuća izložba rukotvorina“ u saradnji sa Кombank dvoranom organizuje “Sajam knjiga u dvorani” u holu Кombank dvorane, od četvrtka 7. aprila do nedelje, 10. aprila od 10 do 21 sat.

 

Milena Marković o romanu „Deca“: Znala sam da sam uradila nešto dobro

 

Кombank dvorana, nekadašnji Dom sindikata, svake godine je ugošćavao izdavače na zimskom i uskršnjem sajmu knjiga, koji su zaista bili tradicionalni omaž domaćim izdavačima i prava poslastica istinskim knjigoljubcima.

 

„Dobre tradicije treba održavati i podržavati, te su vrata dvorane ponovo otvorena za naše izdavače i ljubitelje pisane reči“, ističu u saopštenju.

 

Knjiga

Knjiga

 

Na sajmu će se okupiti predstavnici malih izdavačkih kuća, jer su upravo neki od najvećih bisera domaće, pa i svetske književnosti do publike stigli upravo preko malih izdavača. Publici će se predstaviti:

 

Leo commerce, Miroslav, Lom, Makondo, Esotheria, Žir, Bedem, Sumatra, Кomshe i drugi. Na ovom sajmu će biti mesta i za ilustratore i promocije izdanja. U petak, 08. aprila u 14 časova, zakazana je promocija sabranih dela Stevana Daničića, izdavačke kuće Miroslav. U subotu, 09. aprila, publici će se od 12 – 14 časova predstaviti Žir izdavaštvo sa knjigom „Orkški kuvar“ Ranka Trifkovića i horor edicijom, a od 17 – 19 časova izdavač Bedem predstavlja knjigu „Jezava“ Mladena Milosavljevića i roman „Priče lopova poštenjačine“ Sanje Savić Milosavljević.

 

Organizatori pozivaju sve da dolaskom na Sajam knjiga podrže male izdavačke kuće “i kroz slova, pasuse i stranice, barem na trenutak ‘zbrišete’ od realnosti”.

 

Ulaz slobodan za sve posetioce.

 

Povezane vesti

Besplatne-usluge-karijernog-savetovanja-BOS-karijera-2022

Besplatne usluge karijernog savetovanja

Beogradska otvorena škola sada nudi besplatne usluge karijernog savetovanja, individualno karijerno savetovanje za sve mlade. Može biti onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište