fbpx

header

Rebelgrade: Otkrij pravu stranu Beograda!

rebelgrade-druga-strana-beograda

Rebelgrade je koncept koji ce promeniti tokove dešavanja u glavnom gradu. Usudiće se da ode izvan granica i pokaže drugu stranu Beograda. Napraviće zajednicu koja ce biti prepoznatljiva i usmeriće energiju na kreativnost, umetnost i slobodu.

 

Rebelgrade predstavlja revoluciju među web portalima i novi pokret koji će kulturu i umetnost, u najširem smislu tih reči, plasirati među široku populaciju mladih.  Nastao je iz bunta prema dosadnom i neinspirativnom sadržaju koji se svakodnevno provlači među ljudima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebelgrade (@rebelgrade.official)

Mi želimo da okupimo muzičare, slikare, naučnike, performere, pisce, arhitekte, fotografe… Želimo da im pružimo mesto gde će oni svoje radove moći da predstave široj javnosti, želimo da međusobno stvore zdravu konkurenciju i nateraju jedni druge da budu još bolji i kreativniji. 

 

Kroz prostor na web portalu stvorićemo uslove da svako dobije mesto da pokaže svoje veštine. Sa druge strane, sa bogatim i kvalitetnim sadržajem, želimo da trgnemo mlađu populaciju i usmerimo ih ka kulturnom sadržaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebelgrade (@rebelgrade.official)

Mi ćemo pokrenuti zemljotres koji će za 360 stepeni preokrenuti vrednosti! Naš portal će predstavljati začeće art revolucije na ovim prostorima. Rebelgrade ne želi da liči ni na jedan portal koji je trenutno prisutan. Mi želimo da postavimo novi mainstream, da klikove usmerimo na prave vrednosti. Želimo da stvorimo medijski prostor za urbanu kulturu, da motivišemo mlade umetnike, da postanemo mesto gde će se trendovi diktirati i promovisati i gde ćemo svi zajedno imati priliku da se kulturno i mentalno uzdignemo.

 

Rebelgrade nije samo web portal, Rebelgrade je novi trendseter! Mi ćemo Beograd uzdići na mapi kulture, mladih, umetnosti i tehnologije!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište