fbpx

header

Rapsodija ukusa i znanja na “Testivalu #4”

Ukoliko želite da prisustvujete radionici vrhunskih majstora kulinarstva i posetite prodajnu izložbu zdrave i tradicionalne hrane hrane, ne smete da propustite “Testival #4”, mesto gde se dešava rapsodija ukusa.

 

Sa ciljem da svim učesnicima i posetiocima pruži priliku da vide kako se radi na očuvanju tradicije i nematerijalne kulturne baštine, „Testival“ će se održati četvrti put u Domu omladine Beograda i to 5. i 6. marta.

 

Poslastičarnice u Beogradu: Top 5 “modernih” favorita

 

Fokus je sve vreme na domaćim proizvodima, pa će tako biti izložena prodajna izložba domaće hrane i proizvoda, a biće upriličen i svojevrstan kulinarski šou. Oba dana “Testivala“ moći ćete da prisustvujete vrhunskim kulinarskim radionicama, koje će voditi domaćin Uroš Bogdanović, poznati radijski voditelj i medijski konsultant.

 

Najvažnija tema radionica biće zaboravljeni domaći recept– salčići (domaća lisnata testa), koje mnogi nazivaju srpskim kroasanima.

 

Miris i ukus koji obeleže trenutak: Saznajte koja kafa je prava za vas

 

Priča sa gradskih ulica: Zašto vaga u Knezu više ne govori?

 

Prodajnu izložbu “Testivala” predvodiće mali proizvođači hrane iz Srbije: organska hrana, domaća hrana, zdrava hrana, biće osnovna ponuda više od 45 izlagača, koji će prezentovati sve svoje najbolje proizvode, domaće, zanatske proizvodnje.
Ukoliko želite da se pridružite kulinarskoj avanturi na Testivalu, možete se prijaviti na: miodrag@testival.rs miodrag@linkompc.com

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište