fbpx

header

Radionica telesne psihoterapije: Naučite da slušate svoje telo

Radionica-telesne-psihoterapije-2022

Radionica telesne psihoterapije „Oslušni svoje telo“ održava se u Beogradu.

 

Svoje telo uglavnom uzimamo zdravo za gotovo. Ne čujemo šta nam šapuće i poručuje. Često se desi da smo zatečeni njegovim urlikom koji se manifestuje bolešću ili bolovima u telu. A sve što se dešava u telu odražava se u našoj psihi, u našim osećanjima i mislima, i obrnuto – jer su to neodvojive dimenzije našeg postojanja.

 

Zato je bitno da osluškujemo i upoznajemo svoje telo da bismo stvarno upoznali sebe i išli ka zdravijem, ispunjenijem i radosnijem životu.

 

Na ovoj iskustvenoj radionici imaćete priliku da razvijate svest o svom telu. Naučićete i da oslušnete šta vam poručuje. Koristiće se tehnike telesne psihoterapije začinjene slobodnim plesom.

 

Radionicu drži Vera Erac, psihološkinja, telesna psihoterapeutkinja pod supervizijom (matična škola Tepsinteza) i umetnica. Od 2000. godine gradi svoj pristup u radu sa grupama i pojedincima, baziran pre svega na plesu, pozorištu i radu sa telom.

 

Pitanja koja je inspirišu su: kako možemo biti više kreativni, više živi i više povezani sa sobom i svetom koji nas okružuje… Vodi radionice, treninge i programe integrišući znanja i iskustva iz psihologije, telesnog rada, umetnosti i duhovnosti. Od 2017. godine radi kao individualna telesna psihoterapeutkinja.

 

Radionica telesne psihoterapije „Oslušni svoje telo“ održava se u petak, 1. jula sa početkom u 18.30 sati. Lokacija je Dobračina 30b. Čim se uđe u zgradu, potražite prva vrata sa leve strane – bela su i na njima piše 2hot4stage.

 

Cena radionice „Oslušni svoje telo“ je 2.500 din. Neophodno je uplatiti nepovratnu akontaciju od 1.000 dinara pre radionice, a ostatak (1.500) donosite na samu radionicu.

 

Prijave se vrše putem mejla veraa.eerac@gmail.com, a za više informacija pozovite broj telefona 0646135899.

 

Ponesite udobnu, slojevitu odeću u koja vas ne steže i u kojoj možete lako da se krećete. Stopala najbolje da su bosa ili u neklizajućim čarapama ili nekoj laganoj obući tankog đona samo za salu. Flašica za vodu. Informacije o tome šta još treba poneti na radionicu dobićete pre radionice.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište