fbpx

header

Radionica „Pričaj mi sliku, slikaj mi priču” u Malom pozorištu Duško Radović

Ukoliko energiju svog deteta želite da usmerite na nešto kreativno, u Malom pozorištu “Duško Radović” uskoro će se održati radionica koju vredi posetiti.

 

U Malom pozorištu Duško Radović 9. aprila održaće se besplatna radionica stvaranja slikovnice za mališane pod nazivom „Pričaj mi sliku, slikaj mi priču”.

 

Kako se pravi slikovnica? Postoji li knjiga bez teksta? Šta je „lik”? Šta su korice? Šta je pripovedanje rečima, a šta slikom? Kako reč i slika čine celinu u ilustrovanoj knjizi? Možemo li da napravimo slikovnicu za 3h?

 

Sve su to pitanja koja će deca, najranijeg uzrasta od pet godina, saznati na radionici koja će trajati do 11 do 14 časova.

 

 

Program će započeti tridesetominutnim uvodom, deca će sa mentorima raditi na stvaranju sižea, crtati, praviti korice, a na samom kraju doneti zaključak svoje slikovnice.

 

 

Radionica se realizuje u okviru međunarodnog projekta “Putevi heroja”, a tema radionice će biti priroda i naš odnos prema njoj. Radionicu vodi Nika Gavrovska, spisateljica za decu i vlasnica izdavačke kuće Gavroche, uz pomoć filmskog reditelja Marka Đokovića, pozorišne rediteljke Ane Konstantinović i glumca Željka Maksimovića.

 

 

Broj mesta je ograničen, pa svoje prijave pošaljite na mejl info@thewaysoftheheroes.com.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište