fbpx

header

Počele su psihološke radionice u Domu omladine

U savetovalištu Doma omladine već 12 godina zaredom održavaju se besplatne psihoške radionice, a takva praksa nastavilja se i ove godine.

 

 

Prihološku radionicu do sada je pogledalo preko 1.000 ljudi, a možete im se pridružiti sredom i subotom u periodu od od 16:30 do 18:30, a petkom od 17 do 19 časova.

 

Predviđena je za sve uzraste, a namenjena je onima koji su radoznali da saznaju nešto novo o sebi i drugima i unaprede neki aspekt svog života.

 

Na radionicama učesnici sede u krugu i na zabavan i interaktivan način diskutuju. Kroz različite radioničarske tehnike učestvuju u ponuđenim temama u onoj meri koliko to sami žele.

 

Teme su kreirane na osnovu potreba ranijih generacija učesnika i pokrivaju aspekte života koji mogu biti od interesa svima kao što su: zauzimanje pozitivnog odnosa prema sebi i drugima, jačanje samopouzdanja, vežbanje komunikacijskih veština, sticanje višeg stepena emocionalne pismenosti, adekvatna briga o sebi i drugima, bolje razumevanje ljubavnih i drugih bliskih odnosa, donošenje zrelih odluka.

 

Voditeljke radonica su Ana Mijalković, Jasna Mićović i Katarina Jovčić, stručnjakinje iz oblasti psihoterapije i savetovanja, vođenja radionica i treninga.

 

Na radionicama se koriste tehnike iz različitih terapijskih modaliteta kao što su Transakciona analiza, Psihodrama, REBT i drugi iz kojih voditeljke poseduju potrebnu edukaciju i iskustvo.

 

Radionice se održavaju u ciklusima od po 8 povezanih tematskih celina, jednom nedeljno u trajanju od dva sata. Jedna ista grupa od oko 10-15 učesnika zajedno prolaze kroz ceo ciklus u trajanju od dva meseca.

 

Kada se završi jedan ciklus od 8 radionica, odnosno dva meseca, prikuplja se nova grupa i startuje novi ciklus istih radionica sa novim učesnicima. Postoje tri nezavisne grupe, a program za sve grupe je isti. Jedna grupa se održava sredom od 16:30 do 18:30, i nju vodi Ana Mijalković, druga grupa je subotom od 16:30 do 18:30 a nju vode Jasna Mićović, a treća grupa se održava petkom od 17:00 do 19:00 i nju vodi Katarina Jovčić.

 

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u jednoj od grupa, i to za grupu sredom Ani na tel. 063 88 38 041, za grupu subotom Jasni na tel. 063 254 727, a za grupu petkom Katarini na tel. 060 67 63 735.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište