fbpx

header

Prvi Blink festival u dvorištu fabrike Kluz

blink-festival-kluz-2022

Blink kolektiv će 25. i 26. juna organizovati dvodnevni program u dvorištu fabrike Kluz. Blink festival će ugostiti niz renomiranih regionalih i domaćih izvođaća, miljenika alternativne, pop, trep i pop-punk kulture. Program se održava na dve bine.

 

Prvog dana festivala dolaze regionalne zvezde iz Hrvatske Kuku$, autorka Tam, Ba$ha i makednoska zvezda Pajak. Tog dana, 26. maja, nastupaju i Elon i From the heart kolektiv.

 

U nedelju 26. juna u dvorište fabrike kluz stiže Ružno Pače, atrakcija i miljenik novog talasa pop-punk muzike u regionu. Za njegov prethodni nastup u Beogradu ulaznice su bile rasprodate za samo nekoliko dana. Ovog puta njegov nastup na Blink festivalu izazvao je veliko interesovanje.

 

Uz Ružno pače, na glavnoj bini Blink festivala nastupiće i Six Pack, jedan od najvećih domaćih bendova kada je u pitanju kalifornijski pank rok. Tu će biti i miljenici mlade publike dinamični trio Keni nije mrtav, Raskid13, Akomeneželiš i Turned off.

 

Pored nastupa pomenutih izvođača, posetioce festivala oba dana očekuje i Blink Party set, poznatog po odličnim žurkama.

 

Prvog dana Blink setu će se pridružiti gosti iznenađenja. Drugog dana će se na bini naći i jedan od najperspektivnijih bubnjara u Srbiji, Đurađ Đuričić. On će na bubnjevima, zajedno sa DJ-evima, izvoditi uživo neke od najvećih hitova, od Maneskina do RATM-a.

 

Pored mainstage-a, ove večeri program će se biti održan i na Karma stage-u. Program na ovoj bini će biti saopšten početkom juna. Tada će biti i više informacija o nizu propratnih festivalskih programa, među kojima je i New Artist Showcase. U okviru tog Showcase-a će se publici predstaviti i niz novih izvođača na sceni.

 

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji preko Tickets servisa. Do 10. juna, cena kompleta karata za oba dana iznosi 1.000 dinara, jednodnevne ulaznice su 700 dinara. Cena VIP kompleta je 4.000 dinara.

 

Program počinje u 18 časova. Organizatori pozivaju posetioce da se ka festivalskom prostoru upute na vreme zbog očekivanih gužvi na ulazu. Blink festival će biti održan u prelepom kompleksu dvorišta nekadašnje fabrike Kluz u ulici Mite Ružiča 8.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište