fbpx

header

Prolećni Gradski sajam knjiga u KC Grad

Gradski-sajam-knjiga-KC-Grad-2022

U Kulturnom centru Grad biće održan prolećni Gradski sajam knjiga. Time će u okviru nove sezone programa Booking, promovisati knjigu i čitanje.

 

Posetioci će imati priliku da uživaju u sniženim cenama i popustima domaćih izdavačkih kuća. Oni će predstaviti izdanja svoje, kako stare, tako i aktuelne produkcije. Na sajmu se očekuju i neformalna druženja sa urednicima i domaćim piscima koji će potpisivati svoje knjige.

 

Na prolećnom Gradskom sajmu knjiga učestvuju su Izdavačka Kuća Geopoetika, Rende, PPM Enklava, Partizanska knjiga, Treći Trg & Srebrno drvo. Tu su i IK Besani, Ammonite Books, Štrik, Areté, Sumatra izdavaštvo, DARMA Books, NoRules Izdavaštvo, Radni sto, Književna radionica Rašić.

 

Takođe, na sajmu će biti i izdavačke kuće Besna Kobila, Izdavačka kuća Odiseja, Blum izdavaštvo, RED BOX knjige, IK Zavet, Dibidus comics & books, Izdavaštvo Jeti, Ključ izdavaštvo, FMK knjige, Otvorena knjiga, Kokoro, IK Vaganar, Raštan Izdavaštvo.

 

Prolećni Gradski sajam knjiga održava se u nedelju, 29. maja od 13 do 21 časova u Kulturnom centru Grad. Ulaz na sajam knjiga je besplatan.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište