fbpx

header

Prolećni Gradski sajam knjiga u KC Grad

Gradski-sajam-knjiga-KC-Grad-2022

U Kulturnom centru Grad biće održan prolećni Gradski sajam knjiga. Time će u okviru nove sezone programa Booking, promovisati knjigu i čitanje.

 

Posetioci će imati priliku da uživaju u sniženim cenama i popustima domaćih izdavačkih kuća. Oni će predstaviti izdanja svoje, kako stare, tako i aktuelne produkcije. Na sajmu se očekuju i neformalna druženja sa urednicima i domaćim piscima koji će potpisivati svoje knjige.

 

Na prolećnom Gradskom sajmu knjiga učestvuju su Izdavačka Kuća Geopoetika, Rende, PPM Enklava, Partizanska knjiga, Treći Trg & Srebrno drvo. Tu su i IK Besani, Ammonite Books, Štrik, Areté, Sumatra izdavaštvo, DARMA Books, NoRules Izdavaštvo, Radni sto, Književna radionica Rašić.

 

Takođe, na sajmu će biti i izdavačke kuće Besna Kobila, Izdavačka kuća Odiseja, Blum izdavaštvo, RED BOX knjige, IK Zavet, Dibidus comics & books, Izdavaštvo Jeti, Ključ izdavaštvo, FMK knjige, Otvorena knjiga, Kokoro, IK Vaganar, Raštan Izdavaštvo.

 

Prolećni Gradski sajam knjiga održava se u nedelju, 29. maja od 13 do 21 časova u Kulturnom centru Grad. Ulaz na sajam knjiga je besplatan.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište