fbpx

header

Pripremite spiskove na vreme za Noć knjige!

beogradski sajam knjiga

Jun mesec donosi brojne radosti, a jedna od njih sigurno je Noć knjige. Omiljena manifestacija svih ljubitelja knjige, 26. po redu, održaće se od 17. do 19. juna 2022. godine. Za organizaciju su zaduženi Laguna i knjižarski lanac Delfi.

 

U 33 grada u Srbiji i regionu, ukupno na 59 lokacija očekuje vas više od 50.000 naslova. U pitanju su hitovi domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

 

– I ove godine pripremamo fantastične popuste do čak 40% i sjajne poklone! – navode iz Lagune i Delfija.

 

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri ili više knjiga 40%.

 

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delfi knjižare (@delfi.knjizare)

 

Za Noć knjige nema granica! Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.

 

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

 

Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku za pouzeća, dok će za porudžbine plaćene karticama specijalna cena isporuke DHL-om iznositi 10 evra, odnosno 20 KM. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište