fbpx

header

Prijavite se za događaj „Upoznajte Izrael“

Dečji kulturni centar Beograd u saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu organizuje događaj pod nazivom ,,Upoznajte Izrael” koji će predstaviti 24. februara 2022. godine.

 

Da li znate gde je nastao čeri paradajz? U kojoj državi slepi i slabovidi ljudi bez problema mogu znati koju novčanicu drže i koliko plaćaju? Da li znate gde je nastao prvi televizijski kanal za kućne ljubimce? Znate li gde je razvijen mobilni telefon?

 

Nakon pauze uslovljene pandemijom korona virusa, Dečji kulturni centar Beograd, sa željom da mališanima predstavi i približi udaljene krajeve, drugačije kulture i zanimljive činjenice, ponovo pokreće popularni Кlub međunarodnog prijateljstva.

 

Povodom obeležavanja i proslave 30 godina od ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Izraela, Dečji kulturni centar Beograd je u saradnji sa Ambasadom Izraela u Srbiji pripremio niz zabavnih i edukativnih aktivnosti koje će se odvijati tokom 2022. godine.

 

Za prisustvo događaju ,,Upoznajte Izrael” 24. februara u 18 časova potrebno je samo popuniti prijavu na linku ispod

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhk_2u23upmST9Eu-zb3if1lWkUJКSeOEUq7VBNКad8V5TdQ/viewform

 

Prijave su otvorene do 21. februara.

 

Projekat Кlub međunarodnog prijateljstva je jedinstvena prilika da beogradsku decu na zabavan i edukativan način upoznamo sa drugim predelima, kulturama, narodima i običajima, i stoga nam je posebno važno što smo nakon perioda smanjenih putovanja i razmena između država ponovo u mogućnosti da uspostavimo Кlub.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište