fbpx

header

Predstavljanje murala: Kakav je to „Svet kakav želiš“?

Silosi-svet-kakav-želiš-2022

Svesni važnosti koju svi imamo u izgradnji odgovornog društva i angažovanih zajednica, ovaj projekat promoviše vrednosti za koje se zalaže kroz društveno odgovornu platformu „Svet kakav želiš“.

 

Zvanično će biti predstavljen mural koji je oslikan u Silosima Beograd. Tokom jula meseca su ga oslikavali mladi street art umetnici. To su Aleksandra Petković (TKV), Jana Danilović, Uroš Štrboja (Rosh) i Vuk Đurić (Endo).

 

Murali predstavljaju vizuelni prikaz sveta u kojem se aktivno bavimo zaštitom životne sredine. Tu je obrazovanje dostupno svima, imamo adekvatnu podršku javnog zdravlja, a kultura je sastavni deo svih nas.

 

Popodnevni letnji ugođaj pored reke će dodatno upotpuniti Vanja Puškar. Osnivač i kurator New Balkan Cuisine koncepta će za sve zvanice pripremati raznovrsne kulinarske specijalitete.

 

Rezervišite utorak, 26. jul od 15 časova i dođite u Ponta.011 u Silosima na Dunavskom keju 46. Neka bude „Svet kakav želiš“.

 

Na događaju će se obratiti Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija kompanije A1 Srbija i A1 Slovenija, Anastasija Ćetković, Silosi i street art umetnici.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište