fbpx

header

Prava zimska zabava: Otvara se ogromno klizalište na Trgu

Klizalište

U okviru manifestacije Beogradska zima, tradicionalna omiljena zimska zabava, veliko klizalište na Trgu republike, počeće sa radom 8. januara.

 

Klizalište će biti otvoreno za posetioce u subotu 08. januara već od 12 časova. Zvanično otvaranje održaće se istog dana u 18 časova sa bogatim programom na ledu, uz DJ podršku i animatore.

 

Radno vreme klizališta biće od 10 do 22 časova, počevši od 9. januara. Sve izmene i dodatne servisne informacije biće pravovremeno objavljene na sajtu i društvenim mrežama CEBEF-a .

 

Na ledu će se nalaziti instruktori klizanja, a biće organizovane i škole klizanja za najmlađe građane. Preporučeno je nošenje maski, a zbog epidemiološke situacije u zemlji biće ograničen i broj klizača na ledenoj površini.

 

Klizalište na Trgu republike u Beogradu pokriva 2.000 m2 površine. Ova zimska zabava predstavlja jednu od omiljenih aktivnosti Beograđana i posetilaca Beograda tokom zimskih meseci.

 

Ulaznice za klizanje mogu se nabaviti na samom ulazu po ceni od 300 dinara. Takođe moguće je i iznajmljivanje klizaljki, takođe po ceni od 300 dinara. Ulaz na dan otvaranja klizališta, 8. januara, biće besplatno za sve posetioce.

 

Na klizalištu će svakoga dana biti organizovane dežurne lekarske ekipe.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište