fbpx

header

Otkrivamo detalje beogradske potrage: Trebaju vam telefon i dobra energija

Ako volite mozgalice, zagonetke i izazove, a pritom vas zanima da istražite Beograd, pred vama je igra koja će vas oduševiti.
Beogradska potraga je interaktivna igra koja neodoljivo podseća na potragu za blagom, u kojoj ćete se dobro zabaviti, ali i naučiti mnoge zanimljivosti o glavnom gradu koje do sada niste znali. Za učešće u potrazi potrebni su vam foto-aparat i telefon, ali takođe i kreativna energija, britak um i udobna obuća.

 

Radi se o nizu nepovezanih zagonetki koje učesnici moraju da reše, a kako zadaci nisu povezani, moguće samo preći na sledeće pitanje.

 

Cilj igre je da prikupite što više tačnih odgovora, a kako biste odneli pobedu vaš tim mora da otkrije što više detalja i ispuni izazov.

 

Najviše može učestvovati osmoro učesnika, a najduže trajanje igre je tri sata. Potraga je idealna za turiste, s obzirom na to da igra nudi mogućnost potrage i na engleskom jeziku, pa će stranci na uzbudljiv način biti u prilici da upoznaju naš grad.

Personalizovana potraga

 

Ono što je dodatna čar beogradske potrage je prilagođavanje vašim željama i prohtevima. Moguće je organizovati rođendansko slavlje, uključiti decu, ali i proslaviti devojačko ili momačko veče u vidu potere.

Team bonding potraga

 

Ovaj vid druženja idealan je za međusobno upoznavanje, kako bi grupa kao tim zajedno radili da dođu do cilja.
Team bonding savršen je da zaposleni izađu iz okvira svoje kancelarije, te da se bolje upoznaju. Neka team bonding potraga bude deo vašeg team building događaja!

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište