fbpx

header

Novogodišnji buvljak u KC Gradu

novogodišnji-buvljak-za-krov-nad-glavom

Udruženim snagama, KC Grad i združena akcija “Krov nad glavom” organizuju humanitarni buvljak 9. januara. Cilj događaja jeste da se prikupe sredstva koja će olakšati svakodnevni život onima kojima je takav vid pomoći potreban.

 

Već aktivni članovi akcije apeluju da na Novogodišnji buvljak svi zainteresovani ponesu materijalna dobra (odeću i obuću), ali i nematerijalna dobra (handmade stvari, pesme i savete) – u principu, bilo šta što bi moglo da se proda, potom novčano usmeri u adekvatnom pravcu.

 

Predstava koja se čekala 15 godina konačno pred publikom

 

 

Pored toga, “Krov nad glavom” prisutnima pruža mogućnost i da zaradu zadrže za sebe nakon prodaje – naravno, ukoliko im je takav vid finansijske pomoći potreban.

 

Beogradski restorani sa pogledom od kog zastaje dah

 

KC Grad otvoren je 2009. godine kao rezultat inicijative da se očuvaju kultura i umetnost Beograda, doprinese socijalnom i društvenom životu ljudi, kao i da se na originalan način promovišu ljudska prava. Lociran na pristaništu kod reke Sava, KC Grad organizuje razne izložbe, konferencije, debate, promocije, seminare, projekcije filmova, kao i humanitarna okupljanja kao što je Novogodišnji buvljak.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište