fbpx

header

Novogodišnji bazar u Domu omladine: Uživajte u degustaciji i kupovini poklona

Poklonijada

Poslednji vikend u ovoj godini, 25. i 26. decembar, rezervisan je za degustaciju domaće hrane, kao i kupovinu poklona i domaćih rukotvorina – novogodišnji bazar.

 

Novogodišnji bazar „Poklonijada“ održaće se u prostorijama Doma omladine Beograda, oba dana od 10 do 20 časova.

 

Novogodišnji poklon uvek je bio jedna od stvari koja istovremeno čini srećnim dve osobe, onu koja daruje i onu koja prima dar.

 

 

Ukoliko ste već pomalo umorni od standardnih novogodišnjih darova, izuzetna je prilika da ove godine budete drugačiji i kreativniji darodavac.

 

Na bazaru ćete pronaći sve od prirodne i organske hrane, poslastica i čokolada, sireva, kozmetike, ručno štrikane šalove i rukavice. Takođe, biće dostupni i hendmejd nakit, umetnosti i zanatstva, neverovatan izbor vina, domaćih rakija i likera ograničene serije…

 

Iz organizacije su napomenuli da nije dozvoljeno uvođenje kućnih ljubimaca, s obzirom da su na događaju izloženi prehrambeni proizvodi.

 

 

Tokom trajanja festivala, posetioci i izlagači su dužni da se pridržavaju propisanih protiv-epidemijskih mera. Te mere su na snazi u vreme održavanja bazara, donetih od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja.

 

Cena jednodnevne ulaznice je 200 dinara, što uključuje degustaciju domaćih proizvoda na štandovima izlagača, a za decu do 10 godina u pratnji odraslih ulaz je besplatan.

 

Ulaznice će biti dostupne na biletarnici u Domu omladine Beograda, partnera festivala.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište