fbpx

header

Novogodišnja čarolija na beogradskim pijacama: Tri marketa na tri lokacije

Novogodišnji market

U periodu od 25. do 30. decembra, u organizaciji JKP „Gradske pijace“ biće organizovan „Novogodišnji market“.

 

Novogodišnjoj čaroliji se možete u potpunosti prepustiti na čak tri lokacije u Beogradu: „Kalenić“, „Zemun“ i „Palilula“ u periodu od 8 do 16 časova.

 

U okviru „Novogodišnjeg marketa“ ćete pronaći bogatu ponudu namirnica od domaćih proizvođača iz cele Srbije savršenih za novogodišnju trpezu, kao i dekoraciju za praznike napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala.

 

Ukoliko još uvek tragate za poklonima za najmilije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici i zanatlije izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, aksesoare i prirodnu kozmetiku. Zagarantovan je izbor jedinstvenih i unikatnih novogodišnjih poklona.

 

Novogodišnji market
Novogodišnji market
Novogodišnji market
Novogodišnji market
Novogodišnji market
Novogodišnji market

 

Pažnju i prostor, kao društveno odgovorno preduzeće, JKP „Gradske pijace“ će posvetiti i članovima Udruženja „Zvuci srca“ koje okuplja decu ometenu u razvoju. Upravo će članovi tog Udruženja na pijaci Kalenić 25. decembra izložiti svoje radove.

 

Kao trešnja na vrhu, za najmlađe sugrađane je, 26. decembra, JKP „Gradske pijace“ pripremilo novogodišnje iznenađenje.

 

Na pijaci Kalenić održaće se pozorišna predstava „Novogodišnja zavrzlama princa Žabe“, dok će mališani na pijaci Zemun uživati u predstavi „Novogodišnja zavrzlama Huan Pabla Meksikana“. Posle „rešavanja novogodišnjih zavrzlama“, na pijace Kalenić i Zemun dolazi najomiljeniji deka sa severnog pola – Deda Mraz i donosi slatke paketiće.

 

Beogradske pijace jesu posebno ispunjene pozitivnom energijom i smehom, naročito u vreme novogodišnjih praznika, a značajni popusti će samo doprineti veseloj i bajkovitoj atmosferi.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište