fbpx

header

Nove kulinarsko-edukativne radionice Kompota

kulinarsko-edukativne-radionice-Kompot-2022

Kulinarsko-edukativne radionice i serijal donose Kompot i „Biljoberi“. Radionica „Hrana iz prirode – divlja šljiva“ održava se 25. jula u centru za delikatesna istraživanja Kompot.

 

U saradnji sa neformalnom, gerilskom grupom ljubitelja prirode „Biljoberi“ od 19 časova počinje serijal kulinarsko-edukativnih radionica. Cilj je da se polaznici upoznaju sa divljim i samoniklim biljem iz našeg okruženja. Neke od njih se mogu koristiti kao hrana, ali neke i kao lek.

 

Kulinarsko-edukativne radionice će biti usklađene sa sezonom. Tako da će polaznici moći i sami da se upustite u avanturu branja i spremanja recepata koje su naučili.

 

Sa blagodetima divlje šljive će polaznike upoznati Marijana Vasiljević, vođa kluba „Biljoberi“. Na radionici će se spremati sledeće: kompot od divlje šljive, krambl od lešnika i divlje šljive, BBQ (roštiljski sos) od divlje šljive sa pilećim štapićima pohovanim u masi za (gorepomenuti) krambl i kako kažu, možda još nešto.

 

Kotizacija za radionicu je 2.000 dinara i obuhvata radionicu kuvanja i zajedničku večeru nakon radionice.

 

Broj mesta je ograničen, prijave su obavezne. Radionica se održava u Braće Krsmanovića 5, narandžasta metalna vrata, do kraja hodnika, pa uz stepenice do plavih vrata.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište