fbpx

header

Mini škola kuvanja u Kitchen Party kuhinji na Dorćolu

Pitate se kako da iskoristite trenutni raspust i uputite vaše dete na korisnu aktivnost, koja će mu pružiti znanja za ceo život?

 

Jedan od načina da mališani iskuse jedno potpuno novo, kreativno, ali i ukusno iskustvo je mini školica kuvanja za najmlađe šefove, koja se održava od 14.-18. februara u Kitchen Party kuhinji na Dorćolu (Hercega Stjepana,15).

 

„Mini školica“ kuvanja predviđena je za uzrast od 7 do 14 godina, pred kojima su pet uzbudljivih dana, tokom kojih će mališani svakog dana od 11 do 14 časova biti u prilici da se susretnu sa osnovama kuvanja i raznim zanimljivim jelima i poslasticama.

 

Foto: Pixabay

 

Dnevne radionice su tematski odvojene tako da se novi drugari mogu pridružiti i u jednodnevnim kao i u višednevnim kulinarskim avanturama.

 

Tokom “Mini škole” kuvanja polaznici će imati priliku da nauče pripremu pet različitih obroka i pet slatkiša uz asistenciju profesionalnog kuvara.

Osim zabavnog raspusta, mnogo korisnih znanja i informacija, po samom završetku radionice biće organizovana i dodela diploma.

 

Cena petodnevne školice je 11.750 din, a za one koji ne žele da pohađaju radionicu u celosti, cena dnevne radionice iznosi 2.800 din.

 

Prijave mogu vrišti na info@belgradekitchenparty.com

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište