fbpx

header

Zaplešite Lindy Hop: Besplatna radionica za početnike

Lindy Hop

Lindy Hop nastao je dvadesetih godina u afričko-američkim zajednicama u Harlemu, u Njujorku, a posebno je bio popularan tokom sving ere krajem tridesetih godina.

 

Ako volite da improvizujete i da se igrate u plesu i ukoliko volite razne brzine plesa, lindy hop je ples za vas, a možete ga savladati potpuno besplatno na radionicama, u ulici Kneza Miloša 10, 2. i 3. aprila od 12 do 14 časova.

 

Lindy Hop predstavlja fuziju mnogih plesova koji su mu prethodili ili su bili popularni tokom njegovog razvoja, ali se uglavnom zasniva na džezu, stepu, breakavai-u i čarlstonu. Često se opisuje kao džez ples i član je porodice sving plesova.

 

 

Tokom dva dana radionice naučićete osnovni korak, ritmove i kako plesati u paru, a takođe upoznaćete se sa istorijom i poreklom Swing plesova i muzike.

 

Radionica je besplatna i namenjena svima bez obzira na plesno iskustvo. Nakon radionice, ukoliko budete želeli, moći ćete da se pridružite redovnim časovima početne grupe u okviru upisa na prolećni kurs swing plesova, koji se održavaju ponedeljkom i sredom od 21-22 časova.

 

Poželjne su prijave u paru (jedna osoba vodi, druga prati), a parovi koji žele da plešu isključivo međusobno, mogu to da navedu unutar prijave.

 

Prijave možete slati putem linka https://forms.gle/kGAA42URWGgxbKqK6, a sve dodatne informacije koje vas zanimaju možete pitati putem maila: therugcutters.rs@gmail.com,
ili na broj telefona 0638381469.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište