fbpx

header

Letnji vašar u Svaštari uz sjajan program

letnji-vašar-svastara-2022

Letnji vašar na Kluzu održava se u Svaštara Concept Baru. Za dva dana se očekuje preko 80 izlagača i sjajan muzički program.

 

– Hvala vam na sve većem interesovanju svakim novim vašarom! Za letnji vašar vas čeka mnogo hrane, dobre muzike, raznovrsnog alkohola i mnogo aktivnosti koje će vam dolazak učiniti još zanimljivijim. Naravno, uz sve to, čeka vas baš mnogo kreativnih izlagača koji vas žele upoznati sa svojim radom i kreacijama. Svi ste pozvani da se uverite zašto smo najbolji i najposećeniji! – kažu iz Svaštare.

 

Vašar uključuje prodajne galerije, posetioci će moći da pazare ručno rađene i domaće proizvode. Ukoliko ste ljubitelj jedinstvenih odevnih komada, prirodne kozmetike, Svaštara je mesto koje morate posetiti za vikend.

 

 

U okviru programa se nalaze i degustacije domaćih piva, kao i vina i rakije, ali i street food, slatkiši. Svako ko želi da se zabavi moći će da bira između beerponga, pikada, stoni fudbala i stoni tenisa.

 

Ovo je celodnevno vikend druženje na dobro poznatoj adresi – u dvorištu fabrike Kluz. Događaj počinje u 16, a traje do 23 časa. Svašta novo i zanimljivo je pripremljeno za ovaj događaj, namenjen svim uzrastima.

 

Ulaz na letnji vašar, 2. i 3. jula, je u potpunosti besplatan.

 

Svaštara je jedinstveni koncept bar gde se sluša kvalitetna muzika, ispijaju autentična pića i širi pozitivna energija.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište