fbpx

header

Letnja škola primenjene psihologije: cvetaj, rasti i razvijaj se

Letnja skola primenjene psihologije

Da li se u jednom timu ili organizaciji osećaš sputano, skučeno, bez slobode da kažeš šta misliš, a onda u nekoj drugoj grupaciji ili timu briljiraš, daješ kreativne ideje, postavljaš pitanja i dovodiš u pitanje status quo? Ili u partnerskim odnosima – u jednoj vezi se osećaš kao da je ona iz tebe izvukla ono najgore, što ni ne sanjaš da imaš u sebi, a u nekom drugom partnerskom odnosu se osećaš kao da cvetaš, rasteš i razvijaš se? Letnja škola primenjene psihologije daje ti odgovore na ova pitanja.

 

“Piknik” se vraća na donji Kalemegdan: Odvedimo grad u prirodu

 

Ono što pravi razliku između ova dva konteksta je doživljaj psihološke bezbednosti.

 

Ove godine na Letnjoj školi primenjene psihologije Sinergije centra, 24. septembra u Mona Plaza (Cara Uroša 62-64), pričaće se o psihološkoj bezbednosti na poslu i u životu.

 

Kroz pet panela će stručnjaci, ljudi iz biznisa, konsultanti, praktičari i psihoterapeuti zajedno tragati za odgovorom šta je to što nam pomaže da se osećamo sigurno na poslu i u životu.

 

Letnja škola primenjene psihologije može se pohađati i online. Prijavni formular za učešće možete ispuniti na https://letnjaskolakoucinga.rs/.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište