fbpx

header

Iskusi ultimativno horor iskustvo u Beogradu u 13 prostorija

Po uzoru na mnoge svetske prestonice i Beograd ima svoju „Kuću strave“, a oni koji su imali prilike da iskuse stravične prostorije, s razlogom tvrde da je u pitanju ultimativno horor iskustvo.

 

Naime, inspirisana svetskim turističkim atrakcijama, prva interaktivna „Kuća strave“ u Srbiji pomera granice sablasnog, a predviđena je za sve one koji su spremi da testiraju svoju hrabrost i pribranost.

 

Najstrašnija kuća u Beogradu sastoji se od trinaest ukletih soba, raspoređenih na 430 kvadrata čiste jeze, koja, svaka za sebe, priča svoju horor priču na koju nikako nećete moći da ostanete ravnodušni. Ono što razlikuje „Kuću strave“ od svih onih koje ste do sada videli, ili gledali na filmovima, jesu šarmantni stanovnici – koji su zapravo stvarni glumi. 

 

Oni će se potruditi da vaš boravak u prostorijima strave bude jedinstven i nepredvidiv, ali i najuzbudljivija stvar koju ste do sada imali prilike da doživite.

Specijalno dizajniran ambijent bogat grotesknim detaljima u vama će probuditi mešavinu nervoze i radoznalosti. Dok tražite svoj put natrag u svet živih, nećeš moći, a da se ne zapitaš “Šta se ovde dogodilo?”.

 

Sa svakom šetnjom kroz „Kuću strave“ iznova dobijate priliku da iskusite nove nivoe avanture.

Dosadašnja statistika je pokazala da oni koji su imali prilike jednom da iskuse ovo uzbudljivo, ali ujedno i strašno iskustvo, bar još jedanput su se vratili na „mesto sločina“.

 

Foto: Youtube/pintscreen

 

ZAŠTO KUĆA STRAVE?

 

Osobe koje žele da inspirišu svoj istraživački duh nečim mračnim i misterioznim, da se nadmeću sa prijateljima ko će pre da ustukne pred strahom, da se ludo zabave, za njih je ovo ultimativno iskustvo nepogrešiv izbor.

Ukoliko ste gledali sve horor filmove od 1896. više ništa ne može da vas iznenadi, vreme je da ispitate svoje granice straha,

 

„Kuća strave“ je nova, multimedijalna, inovativna i interaktivna atrakcija u našoj zemlji koja briše liniju između realnog i isceniranog, vreme je da doživite svoje iskustvo.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište