fbpx

header

Zašto je selfi muzej zaludeo Beograđane? Evo odgovora!

Retki su Instagrameri koji u kompilaciji slika na najpopularnijoj društvenoj mreži među mladima nemaju sliku „iz zatvora“, ili ispijanja kafe u pravom pravcatom pariskom kafiću usred Beograda, kao i fotografije iz ostalih scenografija koje mami uzdahe i poglede, ali i lajkove. Savršen fotografski studio, sa scenografijom koja izgleda potpuno profesionalno, a zapravo dostupno svakome.

 

Nezaboravnih 27 scenografija na 500 metara kvadratnih, smeštene su u samom centru Beograda, u ulici Terazije 27a, koje pružaju nezaboravnu zabavu, druženje i smeh sa prijateljima i porodicom.

 

 

Selfi muzej „Expose“ jedan je u 20 u svetu, ali i prvi u ovom delu Evrope koji posetiocima omogućava da ponovo budu deca uz grandiozno velike sladolede, da se opuste u najvećem bazenu sa lopticama ili priušte sebi kraljevski tretman u zlatnom kupatilu uz prijatne mirise.

 

 

Posetioci će imati priliku da vide kako izgleda boravak u džungli, a osećaj će moći da upotpune ukoliko se posluže kostimima egzotičnih životinja koji će im biti na raspolaganju.

 

Takođe, postoji „roze zatvor za devojčice“ sa uniformama zatvorenika, ali i policajca.

 

 

Černobilj, mini disko soba, kada puna novčanica, bazen sa lopticama koje će svakog meseca biti različitih boja, merdevine koje zahvaljujući efektu ogledala izgledaju beskonačno su samo neke od postavki Muzeja selfija u kojima će uživati ljubitelji fotografija i deliti ih na društvenim mrežama.

 

Za poslednju sobu je izabrana ona najslađa, sa sladoledima svuda po njoj i mirisima raznih vrsta ove poslastice.

 

 

Na mesec dana menjaće se bar dve, tri postavke, a svaka od njih će i mirisati drugačije.

 

Inače, prvi selfi muzej nastao na Filipinima, ali je taj koncept postao hit tek kad je 2018. godine otvoren u Njujorku. U beogradskom Muzeju selfija nalaze se neke instalacije slične onima iz drugih svetskih muzeja.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište