fbpx

header

Zašto je selfi muzej zaludeo Beograđane? Evo odgovora!

Retki su Instagrameri koji u kompilaciji slika na najpopularnijoj društvenoj mreži među mladima nemaju sliku „iz zatvora“, ili ispijanja kafe u pravom pravcatom pariskom kafiću usred Beograda, kao i fotografije iz ostalih scenografija koje mami uzdahe i poglede, ali i lajkove. Savršen fotografski studio, sa scenografijom koja izgleda potpuno profesionalno, a zapravo dostupno svakome.

 

Nezaboravnih 27 scenografija na 500 metara kvadratnih, smeštene su u samom centru Beograda, u ulici Terazije 27a, koje pružaju nezaboravnu zabavu, druženje i smeh sa prijateljima i porodicom.

 

 

Selfi muzej „Expose“ jedan je u 20 u svetu, ali i prvi u ovom delu Evrope koji posetiocima omogućava da ponovo budu deca uz grandiozno velike sladolede, da se opuste u najvećem bazenu sa lopticama ili priušte sebi kraljevski tretman u zlatnom kupatilu uz prijatne mirise.

 

 

Posetioci će imati priliku da vide kako izgleda boravak u džungli, a osećaj će moći da upotpune ukoliko se posluže kostimima egzotičnih životinja koji će im biti na raspolaganju.

 

Takođe, postoji „roze zatvor za devojčice“ sa uniformama zatvorenika, ali i policajca.

 

 

Černobilj, mini disko soba, kada puna novčanica, bazen sa lopticama koje će svakog meseca biti različitih boja, merdevine koje zahvaljujući efektu ogledala izgledaju beskonačno su samo neke od postavki Muzeja selfija u kojima će uživati ljubitelji fotografija i deliti ih na društvenim mrežama.

 

Za poslednju sobu je izabrana ona najslađa, sa sladoledima svuda po njoj i mirisima raznih vrsta ove poslastice.

 

 

Na mesec dana menjaće se bar dve, tri postavke, a svaka od njih će i mirisati drugačije.

 

Inače, prvi selfi muzej nastao na Filipinima, ali je taj koncept postao hit tek kad je 2018. godine otvoren u Njujorku. U beogradskom Muzeju selfija nalaze se neke instalacije slične onima iz drugih svetskih muzeja.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište