fbpx

header

Pokaži šta znaš: “Balkan Japan Bowl” u Beogradu

Japan Bowl Balkan

I ove godine student Filološkog fakulteta u Beogradu organizuju “Balkan Japan Bowl”, koji će se održati 20. marta na Filološkom fakultetu Univeriteta u Beogradu.

 

Ovoga puta moraćete da upotrebite moždane ćelije, koncetraciju, timski rad i brzinu, jer Balkan Japan Bowl nije ispit, već timsko takmičenje u formi kviza.

 

Konkurs za najbolju tehnološku inovaciju: Nagrada milion dinara

 

Svaki od timova sastoji se od po najmanje dva, a najviše tri člana. Jedinstvenost ovog takmičenja jeste u tome što ono nije ograničeno na poznavanje jezika, već proverava i znanja takmičara o japanskoj kulturi, društvu, svakodnevnom životu, istoriji, geografiji i akutelnim dešavanjima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JTI Srbija (@jtisrbija)

Takmičenje Balkan Japan Bowl je nastalo od Japan Bowl, koje je kreiralo “Japan-America Society of Washington DC” iz Amerike, 1992. godine.

 

Danas se takmičenje Japan Bowl proširilo na oko 10 drugih zemalja uključujući Srbiju, i pored datog društva na svetskom nivou predvodi ga japanska organizacija “Japan Global Education”.

 

Ukoliko poznaješ japansku kulturu, voliš kvizove i takmičarski si nastrojen, na sledećem linku možeš da se prijaviš i pokažeš svoje znanje: https://forms.gle/qXRKriADBRp7ruR16

 

SREĆNO!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište