fbpx

header

Humanitarni koncert „Dete od snova“: Glumci i pevači u borbi za decu

Koncert-Dete-od-snova-2022

Podaci pokazuju da svakoga dana u Srbiji jedno dete oboli od raka. Kako bi deci i roditeljima olakšali teške dane, udruženje „Uvek sa decom“ i umetnica Bojana Mašković organizuju humanitarni koncert „Dete od snova“.

 

Osmo svetsko čudo Sukhishvili gostuju u Beogradu

 

Takođe, neophodno je obezbediti i Roditeljski kutak, gde će između terapija moći što kvalitetnije da provedu vreme sa svojom decom.

 

Humanitarni koncert pod nazivom „Dete od snova“ biće održan 20. februara od 18 sati u Kombank Dvorani.

 

Beogradski irski festival: Koncerti, izložbe i filmovi u celom gradu

 

Udruženje „Uvek sa decom“ pokrenulo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu stana koji će biti na raspolaganju deci i roditeljima. Deo prihoda će biti prikupljen i na humanitarnom koncertu koji će realizovati Bojana Mašković sa kolegama pevačima i glumcima.

 

Da mali borci pobede teške dane i ostvare svoje snove pomoći će im muzički i dramski umetnici velikog srca: Momčilo Bajagić Bajaga, Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Ðorđević, Mateja Popović i drugi.

 

Retrospektakl okuplja domaću scenu: Žurka koja se ne zaboravlja

 

Među učesnicima će biti i plesni baletski ansambl na čelu sa Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine „Iskončići“. Svoje stihove, posvećene koncertu „Dete od snova“, podeliće sa publikom i pesnik Marko Milošević.

 

Autorka Bojana Mašković je pesmu „Dete od snova“ poklonila udruženju „Uvek sa decom“. Želja joj je bila da se podstakne doniranje sredstava slanjem sms poruke 7175 na broj 7175 i gledanje muzičkog spota na You Tube kanalu IDJ Kids. Sav prihod od pregleda snimaka je takođe namenjen udruženju.

 

– Veliki nastupaju za male borce, da teški dani ostanu iza njih. Zato kupite kartu da čujete hitove omiljenih muzičara i pomognete deci kojoj je pomoć najpotrebnija – poručuju iz ovog Udruženja.

 

Poziv autorima za prijavu na AJB DOC Film Festival

 

Ulaznice za humanitarni koncert „Dete od snova“ od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara, mogu se nabaviti na blagajni Kombank Dvorane.

 

Ulaz za decu do 7 godina je besplatan, a za uzrast od 8 do 12 godina, cena iznosi 800 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište