fbpx

header

Humanitarna Latino žurka: Pomoć za Jelenu Kostić

Humanitarna-Latino-žurka-2022

Treća po redu humanitarna Latino žurka se održava 10. jula sa početkom u 21 čas. Prihodi od žurke namenjeni su za lečenje Jelene Kostić iz Vranja, kažu iz Rotarakt kluba.

 

Jelena Kostić iz Vranja po zanimanju je diplomirani defektolog. Sa 14 godina je imala tešku saobraćajnu nezgodu zbog koje je ostala u invalidskim kolicima, bez ikakve nade za oporavak. Zbog toga je rešila da završi fakultet. Želi da pomogne drugim osobama sa invaliditetom da ostvare svoje potencijale i žive kvalitetan život.

 

Međutim, prošle godine je saznala da u Novom Sadu postoji klinika za rehabilitaciju osoba sa povredom kičme i kičmene moždine. Iznenada, pružila joj se prilika da ponovo stane na svoje noge i prohoda.

 

– Zato vas molimo da joj pomognete tako što ćete poslati poruku 1090 na 3030, uplatiti koliko možete na dinarski: 160-6000001216371-76 ili devizni račun: 160-6000001216740-36 – rekli su ih Rotarakt kluba.

 

Ovo je treća po redu humanitarna Latino žurka. U prethodne dve sredstva su donirana za lečenje Stefana Gončina iz Rume, jednoipogodišnjeg dečaka, kojem je dijagnostikovana retka bolest tuberoskleroze mozga i za malog Jovana, koji boluje od mišićne distrofije, za izgradnju lifta u njegovoj zgradi, kao i za prihvatilišta za decu u Beogradu, za koje je prikupljena veća količina odeće, školskog pribora, slatkiša, sredstava za ličnu higijenu…

 

U organizaciju ovog događaja uključile su se i škole plesa Timbao, Al Centro, Ritmos Del Mundo I Fiesta i splav Šlep. Ulaz košta simboličnih 300 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište