fbpx

header

„Hajde da ćaskamo uz kaficu“

Ponekad nije dovoljno samo stručno mišljenje, lekarski recept, ili potpis doktora. Često je više od svega dovoljan razgovor sa ljudima koji vas razumeju i sa kojim proživljavate isti problem.

 

Počele su psihološke radionice u Domu omladine

 

Upravo zbog toga , u četvrtak, 10. marta, Centar za vantelesnu oplodnu zakazao je druženje pod nazivom „Hajde da ćaskamo uz kaficu“ u ulici Kneza Miloša broj 6.

 

Cilj događaja je da se uz neformalno druženje razgovara o vantelesnoj oplodnji, neplodnosti, vašim ličnim iskustvima, te da se na taj način odgovori na sva pitanja koja vas muče ili zbunjuju.

 

Kafica u Centru za vantelesnu oplodnju, u početku, nije zamišljena kao dugoročni projekat, ali je zbog dobrim reakcijama opstao.

 

 Zašto nije prijavila ranije?

 

Pored aktivnosti koje uključuju lekarsku struku, gde je tema isključivo o formalnim stranama lečenja, već nakon prvog susreta sa klijentima, uočeno je da je razgovor uz kafu upravo ono što je ljudima koji imaju problem potrebno. Da pričaju, da dišu i plaču zajedno sa onima koji ih razumeju, jer sve veže ista misao – kako do bebe?

 

 

Na druženju “Hajde da ćaskamo zajedno” razmenjuju se emocije, razumevanje, empatija… Razmenjuju se iskustva, prepričavaju događaji s vantelesne oplodnje, upoređuju rezultati i analiza, daju saveti…

 

 

Šta je potrebno da uradite?

Ukoliko želite da učestvujete u događaju “Hajde da ćaskamo zajedno” potrebno je da pošaljete SMS ili Viber poruku na 0616245224 sa tekstom “DOLAZIM NA KAFICU”.

 

 

Ukoliko imate bilo koje pitanje možete kontaktirati Centar za vantelesnu oplodnju na 0800 333 030 ili direktno Udruženje Šansa za roditeljstvo na 061 624 5224

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište