fbpx

header

Galerija Car Show – izložba najluksuznijih automobila

Galerija Car Show 2022

Galerija Car Show 2022, izložba najluksuznijih automobila na tržištu, na kojoj će biti predstavljeno čak 55 prvoklasnih modela poslednje generacije, biće održana od 13. do 23. oktobra u Galeriji. Javnosti će biti prikazano preko 50 modela automobila 20 najznačajnijih brendova na sceni.

 

Ljubitelji klasičnih benzinaca ili dizelaša, poštovaoci hibrida ili najsavremenijih električnih modela uživaće u najnovijim, najbržim, najglamuroznijim četvorotočkašima koji će ih potpuno osvojiti elegancijom, lepotom, udobnošću kao i moćnim performansama.

 

Slavimir Stojanović Futro za Rebelgrade: Ljude navodim da razmišljaju

 

 

Brendovi koji će predstaviti svoje novitete su: Mercedes, Toyota, VW, Audi, Kia, Volvo, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Honda, Mini, Jaguar, Land Rover, Ranger Rover, Hyundai, Ford, MG, Nissan, Peugeot, Opel i Motogrini.

 

Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a posetioce manifestacije očekuju velika iznenađenja i specijalne ponude.

 

Galerija Car Show 2022 trajaće do 23. oktobra, a radno vreme Galerije je od 10 do 22 sata. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište