fbpx

header

Food & Beer Fest: Učite nove recepte uz Kabinet pivaru

Food-&-beer-kabinet-2022

Još jednog petka Belgrade Kitchen Party otvara svoja vrata. „Food & Beer“ će se održati 29. aprila sa početkom u 19 časova.

 

U saradnji sa zanatskom pivarom Kabinet svi zainteresovani će imati priliku da probaju dve različite etikete piva – Brkaa i SupeNova.

 

SuperNova je vrlo karakteristična IPA, bakarno – narandžaste boje, pivo koje je jedno od najprepoznatljivijih piva pivare Kabinet. Fino gazirano pivo poseduje primamljive, ali i prepoznatljive arome breskve i vanile, uz blage note hmeljne gorčine. Sadrži veoma postojanu penu, koja je praćena intenzivnim ukusima slada, tropskog voća, narandže, ananasa i kajsija. Kod ovog piva do izražaja dolazi i nežno gorak aftertaste. SuperNova sadrži visokih, ali neprimetnih 6,8% alkohola, dok je idealna temperatura serviranja ovog piva 8 °C.

 

Brkaa je klasičan American pale ale. Ovo je prvo pivo pivare Kabinet, ali i prva APA na srpskom tržištu. Brkaa već pri samom otvaranju oslobađa miris limuna i pomorandže, dok na ukusu preovlađuju lagane citrusne note, oplemenjene slatkastim aromama. U završnici oseća se blaga gorčina, koja ovom pivu daje prepoznatljiv šmek. Odlično balansirano pivo, sa lepo uklopljenim alkoholom, ali i pivo kome je jednostavno pogođen ukus. Brkaa sadrži 5% alkohola, a idealna temperatura serviranja mu je na 8 °C.

 

Pored prepoznatljivih piva, Dj Brkati vrti dobar djir. Svi koji ugrabe mesto će spremati: tacose sa tapenadom od gambora, sous vide pileća krilca u slatko kiselom sosu i coleslaw salatu. Dezerti na meniju su domaće praline sa nadevom od nane, bele čokolade i kreme od belih tartufa, kao i kolačić iznenađenja za poneti.

 

Cena kotizacije za Food & Beer Fest iznosi 3.500 dinara. Tu su, pored hrane i spremanje klope sa profesionalnim kuvarom, uključena i šest piva, tri Brke i tri Supernove. Rezervacije se vrše putem poruka na Fejsbuku, broja telefona 065 600 7171 i info@belgradekitchenparty.com.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište