fbpx

header

Fijuk sajam: Mambuljica+ i Fibra Vrgov u Kvaka 22

Fijuk-sajam-Kvaka-22-2022

Fijuk sajam će biti organizovan u petak, 15. aprila, u prostoru Kvaka 22 koja se nalazi u ulici Ruzveltova 39.

 

Fijuk sajam okuplja „male“ izdavače i umetnike, grafičare, štampare, crtače, slikare… Svi oni će predstaviti i prodavati svoja dela zainteresovanim posetiocima sa početkom od 17 časova.

 

– Nahranite svoju glad za čitanjem, oplemenite vaš dom, unapredite svoj stajling i dođite po svoje ljute soseve?!! Fijuk je to mesto gde će vas dočekati mali samostalni izdavači i razni underground izlagači sa obiljem originalnih grafika, plakata, crteža, slika, knjiga, svakakvih izdanja i svakojakih džidža-bidža – kažu iz Kvake 22.

 

Pored prodajnih štandova, Fijuk sajam ima i binu na kojoj će biti predstavljen večernji muzički program.

 

 

Od 22 časa, dan će biti upriličen nastupom muzičara koji se predstavlja kao Mambuljica+ DJ i producentkinje Fibre Vrgov. Očekuje se neponovljiva fuzija sirovog zvuka, elektronike i orijentalnih melodija.

 

Mambuljica+ je „jako strava tribjut one man bend Mambuljice i mnogo je zanimljiv“.

 

Fibra Vrgov je mlada DJ, producentkinja, i digitalna umetnica, sa sedištem u Beogradu. Njena inspiracija dolazi od bizarnih zvukova i vizuelnih prikaza, dok istovremeno daje hardkor i nervoznu vibru. Ona spaja mnoge žanrove i pravi hibride. Igra se sa promenom BPM-a, brejkovima, šablonima bubnjeva i čudnim elektronskim melodijama, uglavnom inspirisanim Balkanom i Bliskim istokom, sa sve zajedno sirovim električnim i distorziranim zvukom. Priprema EP različitih žanrova na kojima je radila od 2018. godine do sada.

 

Cena ulaznice, od 21 čas, iznosi 300 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište