fbpx

header

Festival „Ulični psi“ na Kalemegdanu

Festival pasa svih rasa, “Ulični psi”, održaće se prvi put na Kalemegdanu od 17. do 19. juna. Festival je edukativnog, zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa.

 

Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ulični Psi (@festival_ulicni_psi)

Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu.

 

Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azili, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse. Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima. Na festivalu će biti predstavljeno i novo zanimanje – Ulični šetač pasa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ulični Psi (@festival_ulicni_psi)

Animal Rescue Srbija će držati predavanja u okviru projekta “Mjau vau ekspert”, čiji je osnovni cilj kako da deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici kao i “Temptation” takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima.

 

Ovo takmičenje izaziva najviše pozitivnih reakcija kod publike i pokazuje koliko je pas povezan sa svojim vlasnikom i koliko je poslušan.

 

Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse , već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ulični Psi (@festival_ulicni_psi)

Prvog festivalskog dana 17. juna program počinje od 12h i traje do 20h, a u subotu i nedelju festival možete posetiti od 10h do 20h.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište