fbpx

header

BAH Experience radionice: Nikada nije laške bilo imati hobi

bah-experience-radionice-slikanje-2022

Beo Art House (BAH) je inspirativno mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda. Polaznici mogu biti početnici, amateri ili profesionalci, jedno je bitno da ste kreativnog duha.

 

U vili na Vračaru se održavaju kreativne radionice i kursevi. Polaznici imaju priliku da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima.

 

Tim BAH čine profesionalci, koji se uvek trude da polaznicima pruže maksimum, ali i da se osećaju kao kod kuće. Ovaj vedar i nasmejan tim čine Tijana Dobrić Gaćić koja je idejni tvorac BAH hobi centra i predavač, Stefan Staničić predavač, Ivana Milunović koja se bavi prirodnim sapunima i kozmetikom, Marko Kraljević se bavi maketarstvom i Jelena Marijašević predavač.

 

Postoje kursevi i radionice za najmlađe koji podstiču njihovu kreativnost, bude skrivene talente i ispunjavaju slobodno vreme mališana.

 

BAH s vremena na vreme organizuje tematske dane, večeri, seminare i druženja sa afirmisanim, poznatim, praćenim i inovativnim umetnicima i ljudima iz prakse. Tu se polaznicima iz prve ruke otkrivaju sve one male umetničke tajne, o kojima se ne priča svaki dan, a koje zapravo predstavljaju konac koji delo krasi.

 

Experience radionice u BAH – Raspored

 

  1. jul – Veče akvarela – Akvarel botanika
  2. jul – Boho radionica za dame
  3. jul – Veče vajanja
  4. jul – La Noche con Frida – Oslikavanje odeće
  5. avgust – Veče umetnika po izboru
  6. avgust – Moderna kaligrafija – Tradiocionalna kaligrafija
  7. avgust – Mozaik na saksijama – Oslikaj keramički set

 

Svi časovi za odrasle traju tri sata, dok su dečije radionice u trajanju od dva sata. Polaznici dobijaju sav neophodan osnovni materijal i pribor za rad. Sve radionice počinju u 18 časova. BAH hobi centar nalazi se na adresi Internacionalnih brigada 74.

 

BAH ima i loyalty program koji je dostupan svim polaznicima koji uplate bilo koji kurs. Pogodnosti koje pruža ovaj program su: 500 dinara popusta za svaki sledeći kurs, 20% popusta na BAH usluge (izrada slika, mozaika, oslikavanje zidova, izrada maketa, kaligrafsko ispisivanje), na 6 uplaćenih kurseva dobijate 1 experience radionicu po želji, na 12 uplaćenih kurseva dobijate 1 kurs od 4 časa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište