fbpx

header

Eliminišite svoje napade panike uz “Psihoterapijske priče”

psihoterapijske-price

Tribina “Vodič kroz paniku” u okviru ciklusa “Psihoterapijske priče”, održaće se u četvrtak, 28. aprila u 19 časova u sali Amerikana u Domu omladine Beograda.

 

Razgovor koji leči: Besplatna podrška psihoterapeuta svima dostupna

 

Povoda za ovakav događaj je mnogo.  Naime, čak 35% svetske populacije suočava se sa panikom i paničnim napadima. Svako od nas se susreo sa panikom u nekom obliku, ali često mislimo da se to dešava samo nama. Još češće se osećamo kao da rešenje ne postoji, i u nastojanju da ga nađemo grešimo, a panika ne nestaje. Kako bi ljudima pomogao, u DOB-u gostuje psihoterapeut Nikola Кrstić, koji je napisao knjigu o iskustvima klijenata i psihoterapeuta pod nazivom „Vodič za toplokrvne“ u kojoj deli sa čitaocioma psihoterapijske priče koje su motivisane istinitim terapijskim događajima.

 

Na tribini će se razgovarati o jednom liku iz pomenute knjige – „Petru“, čoveku koji se na svoj način suočava sa panikom i pokušajima da se izbori sa zahtevima svakodnevice koje društvene norme nameću i pronađe svoje mesto pod suncem.

 

“Vodič za toplokrvne” je jedna od prvih knjiga na srpskom jeziku u kojoj se istiniti terapijski događaji predstavljaju iz ugla psihoterapeuta. Čitaocima se daje uvid u psihoterapijske priče motivisane istinitim događajima.

 

Panika i panični napadi su tema koja u psihoterapiji zauzima posebno mesto upravo jer se većina nas susrela sa njom. Rasprostranjenost ove pojave joj daje toliki značaj da je neizmerno važno govoriti na ovu temu i podeliti svojevrsnu studiju slučaja u ovom obliku.

 

Nikola Кrstić je master geštalt psihoterapije, osnivač i učitelj Geštalt Akademije, škole i istraživačkog centra geštalt psihoterapije.

 

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište