fbpx

header

Eliminišite svoje napade panike uz “Psihoterapijske priče”

psihoterapijske-price

Tribina “Vodič kroz paniku” u okviru ciklusa “Psihoterapijske priče”, održaće se u četvrtak, 28. aprila u 19 časova u sali Amerikana u Domu omladine Beograda.

 

Razgovor koji leči: Besplatna podrška psihoterapeuta svima dostupna

 

Povoda za ovakav događaj je mnogo.  Naime, čak 35% svetske populacije suočava se sa panikom i paničnim napadima. Svako od nas se susreo sa panikom u nekom obliku, ali često mislimo da se to dešava samo nama. Još češće se osećamo kao da rešenje ne postoji, i u nastojanju da ga nađemo grešimo, a panika ne nestaje. Kako bi ljudima pomogao, u DOB-u gostuje psihoterapeut Nikola Кrstić, koji je napisao knjigu o iskustvima klijenata i psihoterapeuta pod nazivom „Vodič za toplokrvne“ u kojoj deli sa čitaocioma psihoterapijske priče koje su motivisane istinitim terapijskim događajima.

 

Na tribini će se razgovarati o jednom liku iz pomenute knjige – „Petru“, čoveku koji se na svoj način suočava sa panikom i pokušajima da se izbori sa zahtevima svakodnevice koje društvene norme nameću i pronađe svoje mesto pod suncem.

 

“Vodič za toplokrvne” je jedna od prvih knjiga na srpskom jeziku u kojoj se istiniti terapijski događaji predstavljaju iz ugla psihoterapeuta. Čitaocima se daje uvid u psihoterapijske priče motivisane istinitim događajima.

 

Panika i panični napadi su tema koja u psihoterapiji zauzima posebno mesto upravo jer se većina nas susrela sa njom. Rasprostranjenost ove pojave joj daje toliki značaj da je neizmerno važno govoriti na ovu temu i podeliti svojevrsnu studiju slučaja u ovom obliku.

 

Nikola Кrstić je master geštalt psihoterapije, osnivač i učitelj Geštalt Akademije, škole i istraživačkog centra geštalt psihoterapije.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište