fbpx

header

Druženje sa starinskim predmetima: Sajam antikviteta u hotelu Slavija

slavija-sajam-antikviteta-2022

Sajam antikviteta održaće se u hotelu „Slavija“ od 30. aprila do 1. maja, sa početkom u 10 časova.

 

Velika kupoprodajna izložba starina, umetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva nudi slobodno tržište starina i predmeta kolekcionarstva. Naime, ono što izdvaja ovaj događaj od bilo kog drugog je neposredan kontakt sa drugim kolekcionarima kao i direktna trgovina bez posrednika između fizičkih lica.

 

Tome se može dodati i osećaj ležernog birkanja uz obavezno cenjkanje. Takođe, na događaju se može čuti i pregršt zanimljivih priča iz prošlosti, te je zadovoljstvo svakog posetioca zagarantovano.

 

Na ovom mestu svi posetioci moći će da se edukuju i razmene iskustva o bavljenju ovom vrstom hobija. Upoznaće značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način, ovaj i slični događaji pomažu očuvanju kulturnog i umetničkog blaga naše zemlje.

 

 

Ovom prilikom biće prezentovano oko 40 privatnih kolekcija iz raznih oblasti sakupljanja na 450m2 izložbenog prostora.

 

Cena ulaznice za Sajam je 150 dinara. Svi zainteresovani posetioci mogu razgledati, ali i nabaviti razne predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva. Tu spadaju filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri) i faleristike (ordenje, značke i vojne oznake).

 

Takođe, mogu se videti, stari satovi, nakit, starinsko posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, antikvarni i stilski nameštaj, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu, tepisi, pirotski i drugi ćilimi, lusteri i lampe i još mnogo drugih zanimljivih starinskih predmeta.

 

Ova manifestacija u hotelu „Slavija“ je kupoprodajna, tako da i posetioci Sajma mogu izlagačima ponuditi sve od gore navedenog.

 

Organizatori Sajma obezbedili su svim zainteresovanim posetiocima besplatnu procenu (po trenutnim tržišnim vrednostima) donetih starinskih predmeta, kao i svaku drugu stručnu pomoć i obaveštenja iz oblasti kolekcionarstva.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište