fbpx

header

Dom Omladine organizuje tribinu “Priče sa kraja vremena”

dom-omladine-price-sa-kraja-vremena

Zaljubljenici u epsku i naučnu fantastiku sigurno će se oduševiti tribinom “Priče sa kraja vremena”, koju je Dom Omladine Beograda zakazao za 22. januar od 15:00h.

 

Elrik od Melnibonea važi za jednog od najuticajnijih karaktera fikcije. Ako dobro obratimo pažnju na žanr fantastike – filmove, knjige i serije, koji je trenutno izuzetno popularan, bez sumnje možemo da uočimo Erika u mnogim aktuelnim likovima.

 

Netfliksova serija “The Witcher” je možda i poslednji “udarac” fantastike na sinematografsku industriju, a za čijeg glavnog lika mnogi veruju da je egzaktna kopija Elrika. Još neka od dela koja se navode kao primeri ovog slučaja, i o kojima će biti reči upravo na predstojećoj tribini su stvaralaštvo DŽ.R. Martina i njegova kreacija fiktivnog sveta “Leda i vatre”.

 

Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane da se uključe u tribinu koju će voditi Aleksandar Petrović i Marko Miranović – 22. januara u sali “Amerikana“.

 

Dom omladine Beograda je ustanova kulture i obrazovanja, koja već 55 godina kreira i organizuje programe za mlade i u saradnji sa mladima. U svom spektru delatnosti Dom omladine obuhvata sve umetničke discipline i forme: muziku, film, pozorište, vizuelne umetnosti i nove medije.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište