fbpx

header

Doček Nove godine se bliži, a ovo su predlozi za najluđu noć

docek-nove-godine

Za nekoliko dana je Nova godina, a vi još nemate nikakav plan? Rebelgrade vam predlaže nekoliko načina na koja možete da provedete „najluđu noć“, u zavisnosti da li ste za mirniju varijantu, ili ples do ranih jutarnjih časova.

 

PUTOVANJE

 

Bilo da putujete sami, sa društvom, ili voljenom osobom, beg iz grada u kom živite u novogodišnjoj noći uvek je pun pogodak. Pred praznične dane turističke agencije prepune su povoljnih putovanja, kako u svetske metropole, tako i u idilične planinske predele, ili neke all exclusive hotele za one koji ne vole mnogo da istražuju.

 

Ukoliko planirate da putujete sami, neka vam bude na umu da prilikom solističkih putovanja mnogo bolje upijate i opažate, u odnosu na grupna putovanja, pa samostalna putovanja nikada nisu loša opcija.

 

 

FILMSKI MARATON

 

Za sve one koji nisu oduševljenim ludim novogodišnjim žurkama i koncertima, jedna od ideja je filmski maraton. Možete pozvati prijatelje koji su u istom raspoloženju, pa organizovati pravu filmsku avanturu. Plejlista je već u vašim rukama. Bila u pitanju kompilacija najboljih novogodišnjih filmova, komedija, ili horora, za sve filmofile, uz dobru klopu i piće, filmski maraton će biti pravi užitak,  a na ovom linku pogledajte naše favorite.

 

docek-nove-godine

Foto: Pexel

 

NOVOGODIŠNJE ĐAKONIJE

 

Već ste se zasitili proslava Novih godina koje su se završile sa gotovo minimalnim sećanjem šta se prethodne noći dogodilo, ili ste jednostavno za mirniju varijantu – novogodišnja večera je pravi izbor za vas. Pozovite društvo ili nekoliko parova u vaš dom, a onda se postarajte da sve bude u znaku simbola Nove godine. Novogodišnja dekoracija je neizbežna, trpeza mora da bude prava novogodišnja, za svakog po nešto… uz dobru muziku i zajedničke glasovne mogućnosti, ova noć bi mogla da bude nezaboravna.

 

Foto: Pixabay

 

TEMATSKA KUĆNA ŽURKA

 

Odlučili ste da pozovite svoje društvo u svoj stan za Novu godinu i sprema se prava žurka, sa mnoštvo hrane i pića. Jedina stvar koju ne želite je da proslava ne liči na sve do sada. Tematska žurka je pravo rešenje. Noć pod maskama, muzički vremoplov, maske omiljenih filmskih likova, žurka dvehiljaditih sa sve outfitom iz tog doba, ili pak nekog drugog muzičkog pravca koji volite vi i vaše društvo, biće proslava o kojoj će se godinama pričati.

 

docek-nove-godine

Foto: Pexel

HEDONIZAM NA NIVOU

 

Za Novu godinu uradite ono što ste oduvek želeli. Rešite da uradite ono za šta znate da će vas sigurno učiniti srećnim. Bilo to putovanje u Kapadokiju, ili uživanje u kadi punoj kadi pene, sa najboljom čašom omiljenog vina, ludo partijanje po gradu, zaljubljivanje u najluđoj noći… Sve ono što vaša duša želi. Vreme je da uradite nešto i za sebe, zar ne?

 

IGRA ZNANJA

 

Ljubitelj ste društvenih igara, a znate da i vaši prijatelji vole isto, imamo savršenu ideju za vas. Ukoliko ste se odlučili da novogodišnju noć proslavite kod kuće sa prijateljima, ne propustite da osmislite dobru „igru znanja“, sa pitanjima koja neće biti nimalo lak izazov za vaše prijatelje. Postarajte se da to bude samo uvertira u ludu noć koja je pred vama, sigurno ćete ovu Novu godinu pamtiti kao drugačiju od ostalih.

 

docek-nove-godine

Foto: Pexel

Mala napomena:

 

Nikada ne zaboravite da ukoliko se odlučite za bilo koji način od gore navedenih, najbitnija stavka bez koje vam nikako neće biti dobro su pravi ljudi u čijem društvu uživate.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište