fbpx

header

Deveti bazar malih proizvođača hrane u restoranu Azbuka

deveti-bazar-malih-proizvođača-hrane

Mali proizvođači Srbije u saradnji sa restoranom Azbuka 19. juna organuzuju Bazar malih proizvođača hrane, u periodu od 16 do 21 časova.

 

Mali proizvođači su platforma koja prikuplja informacije o gazdinstvima, farmama, zadrugama i omogućava kupcima da svoje utiske prenesu i drugima, i tako prošire “dobru reč”. Ne manjka im želje da za sve pronađu „proverenog čoveka sa sela“, preko koga ćete moći da dođete do svojih zdravih namirnica.

 

To su uglavnom porodice koje zajedničkim snagama, od najstarijih do najmlađih članova, svoje vreme provode u zemljoradnji, gajenju životinja, kao i obradi dobijenih namirnica u gotove proizvode.

 

 

Ukoliko želite da podržite male proizvođače možete kupiti njihove proizvode, isprobati ih, i ako ste u njima uživali, preporučite ih svojim prijateljima, kolegama…

 

Bazar malih proizvođača pruža priliku da se upoznate sa kvalitetnim domaćim proizvodima,  proizvođačima i timom koji stoji iza grupe Mali proizvođači hrane u Srbiji!

 

 

 

Povezane vesti

Besplatne-usluge-karijernog-savetovanja-BOS-karijera-2022

Besplatne usluge karijernog savetovanja

Beogradska otvorena škola sada nudi besplatne usluge karijernog savetovanja, individualno karijerno savetovanje za sve mlade. Može biti onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište