fbpx

header

Beogradski turistički festival – Provedite se i osvojite nagrade

TOS

Ne propustite Beogradski turistički festival, novu manifestaciju kojom se najavljuje letnja turistička sezona u našem gradu, a održava se ovog vikenda na Trgu republike.

 

Posetioci festivala biće u prilici da se upoznaju sa raznolikom turističkom ponudom Beograda, da saznaju šta imaju i nude beogradske opštine, ali i druge destinacije širom naše zemlje i regiona. Pored brojnih muzičkih koncerta i nastupa, posetioce očekuju vredne nagrade, među njima vaučeri za vikende u domaćim banjama.

 

Dođite na „Piknik“ ispred MSU!

 

Кuriozitet večeri biće nastup naših muzičkih legendi Nade Pavlović i Tanje Jovićević, kao i grupe Texas Flood, ali i brojnih drugih izvođača, muzičkih grupa i umetnika.

 

Među izlagačima su gradske opštine Voždovac, Savski venac, Lazarevac, Zvezdara, Zemun, Novi Beograd, Vračar, Čukarica, Obrenovac, Surčin, Grocka, Barajevo, Sopot, Stari grad, Rakovica i Mladenovac.

 

Izlete i ekskurzije van grada će predložiti turističke organizacije Loznice, Čačka, Novog Sada, Кragujevca, Niša, Leskovca, a na duže odmore iz Budve, Trebinja i Nikšića.

 

Na štandu Turističke organizacije Beograda posetioci se mogu informisati o svim turističkim sadržajima i programima u našem gradu, a deliće se i karte za turističke programe.

 


U subotu. 4. juna, Beogradski turistički festival na Trgu republike će trajati od 10 do 14 časova.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište