fbpx

header

Beogradski Silosi u zimskoj sezoni donose izložbe, žurke i praznične markete

Re-Kreativni centar Silosi Beograd pokrenuo je zimsku sezonu u kojoj publici donosi nove izložbe i vikend žurke, pop-up prodaju domaćih dizajnera, ali i praznične markete i sajmove.

 

Ovi monumentalni objekti na Dorćolu, proteklog leta ugostili su hiljade posetilaca na otvorenom prostoru tik uz Dunav, a zahvaljujući efikasnom podnom grejanju u svom prvom bloku spremni su da rade punom parom i tokom zimskih dana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silosi Beograd (@silosibeograd)

 

U Silose stiže i mini-sajam “Naše, a domaće”, gde će se publici predstaviti neki od naših zanatskih proizvođača hrane i piće. Posetioce očekuje serija zdravih proizvoda, najbolje vinske etikete, ali i brojni drugi ove subote i nedelje, od 17 do 22 časa, a ulaz je slobodan.

 

Naziv sezone “Zima bez dima” ukazuje na nepušački režim unutar Silosa, ali i čist vazduh pored Dunava gde je pušenje dozvoljeno, a gosti svakog vikenda na klupama i burićima pored vatre mogu da probaju koktele od kuvanog vina i rakije, ali i vruć gulaš i kobasice.

 

Ipak, najtoplije je u samim Silosima gde će aktuelna izložba atraktivno dizajniranih etiketa zanatskog piva trajati sve do 17. januara, a na oko 60 akrilnih platna prikazani su radovi vodećih domaćih dizajnera među kojima su Slavimir Stojanović, Tadija Janičić, Nemanja Jehlička, Super Timor i brojni drugi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silosi Beograd (@silosibeograd)

 

U muzičkom smislu, prvi vikend obeležili su i nastupi Kristijana Molnara i Une Senić, a ovog vikenda stižu i novi gosti sa naše DJ scene uz selekciju haus, džez i soul muzike. Ulaz je slobodan na sve događaje, a radno vreme Re-kreativnog centra Silosi Beograd je svakog dana od 17 časova do ponoći, a vikendom do 1h. Do zone Silosa dolazi se iz ulice Dunavski kej, a iza rampe nekadašnje fabrike „Žitomlin“ u sklopu koje su izgrađeni, nalazi se i besplatan parking za posetioce.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište