fbpx

header

Beogradski burger festival: Stiže nam 10 dana uživanja

beogradski-Burger-Festival-kalemegdan-2022

Nakon napornog radnog dana, gužve na poslu, stresa i pritisaka, svima je potrebno opuštanje.  Uz dobro društvo i još bolju hranu opuštanje je  najlakše. Na Kalemegdanu se održava Beogradski burger festival i to znači uživanje u odličnoj klopi.

 

Prošlo je godinu dana od prvog izdanja Festivala, zato se sada očekuju još bolji burgeri i atmosfera. Period od 27. maja do 05. juna rezervišite za Beogradski burger festival.

 

Osim vrhunske klope i zabavnog sadržaja, na omiljenoj lokaciji i simbolu Beograda očekuje vas i bogat muzički program. Naravno, spremna je i zabava za najmlađe posetioce.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belgrade Festivals (@beofest_)

 

Gurmani će uživati u najsočnijim burgerima od vrhunskog mesa koje pripremaju najveći majstori. Čak i oni sa najosetljivijim nepcima biće zadovoljni. Posle dobre klope, obavezno se zasladite na nekom od štandova koji nude veliki izbor slatkiša i sladoleda.

 

Dobra klopa je glavni, ali ne i jedini razlog da posetite Burger fest. Bogat muzički program, živi nastupi, pregršt zanimljivih igara i takmičenja podići će vam raspoloženje.

 

Sigurno je da ćete uživati u odličnoj hrani, a uskoro će biti objavljen i spisak učesnika. Zato je vreme da odaberete štand sa ponudom koja vam se najviše dopada i da počnemo sa burgerima.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište