fbpx

header

“Belgrade International Events” u pivnici na Terazijama

Belgrade-International-Events

Osećate se usamljeno, ili planirate posetu Beogradu, ali želite da informacije o kulturi i mentalitetu Srba saznate iz prve ruke, znamo pravo mesto za vas.

 

Razmena jezika u Beogradu: Učite i upoznajte druge kulture

 

U Terazijskoj pivnici 19. marta organizuje se “Belgrade International Events”, namenjen strancima u Beogradu i onima koji žele da prošire krug poznanstava.

 

Prošlo je već neko vreme otkad je održan poslednji ovakav događaj u “Gradskoj pivnici Terazije”, sigurno se nataložilo mnogo tema i dešavanja koja biste hteli da podelite sa drugima.

 

“Belgrade International Events” savršena je prilika da pre svega pokažemo turistima gostoprimstvo, da razmenjujemo utiske, ali i da se družimo uz kafu ili čaj na različitim jezicima.

 

 

Na ovakvim susretima u mogućnosti ste da učite jezike, uživate u piću, družite se, razgovarate o raznim iskustvima sa putovanja, o kulturi kao i mnogo čemu drugom.

 

Nikako ne smete biti usamljeni u Beogradu, pivnica na Terazijama vam nudi svoj kutak i toplu dobrodošlicu, ali i mnogućnost da sretnete nove ljude i kreirate uspomene, kojih ćete se sećati čitavog života.

 

Ulaz je potpuno besplatan, obavezno je samo dobro raspoloženje. Ne propustite “Belgrade International Events” 19. marta.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište