fbpx

header

Belgrade Bar Show: Festival srpske miksologije

Beogradska destilerija 16. i 17. aprila organizuje Belgrade Bar Show u prostoru Beogradske destilerije i restorana Barrel House u ulici Žorža Klemansoa 19 na Dorćolu, a svi ljubitelji barske kulture su dobrodošli.

 

Svi oni koji se budu odlučili da posete ovaj festival zagarantovano će uživati u vrhunskim koktelima i jedinstvenim destilatima. Pored rapsodije ukusa, posetioci će moći da prisustvuju radionicama gde će se upoznati sa najnovijim trendovima u barskom poslovanju. Izlagači na BBS su barovi, proizvođači i uvoznici alkoholnih pića.

 

Belgrade Bar Show je festival posvećen barskim profesionalcima i svim hedonistima. Objedinjuje stručnu prezentaciju i degustaciju proizvoda, tematska predavanja i radionice, ponudu koktel barova, kao i odličan provod uz poznate beogradske DJ-eve.

 

Festival traje dva dana, od 12 do 01h, a u cenu ulaznice je uključena jedna degustacija, kao i prisustvo svim predavanjima i radionicama. Cena za posetioce iznosi 800 RSD, a ulaznice se mogu kupiti na dan festivala na ulazu u Beogradsku destileriju.

 

Radionice i predavanja su planirane od 12 do 16 časova, dok je od 16 do 01 otvorena fenomenalna barska ponuda. Barovi vas čekaju sa njihovim najboljim kraft koktelima, a na raspolaganju su vam i sva pića iz Beogradske destilerije – vrhunske rakije, likeri, džin i pelinkovac, kao i specijaliteti kuhinje restorana Barrel House.

 

Lista do sada potvrđenih učesnika je sledeća: Lenja buba, Riddle Bar, Kultura Bar, Beogradski bistro, Buena Vista, Barblija, Beogradski Koktel Klub i Bar Barić, a magazin Cafe Bar & Restoran je medijski sponzor festivala, te ćete i narednih dana na našem portalu moći pronaći još informacija u vezi Belgrade Bar Show-a.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište